Thursday, May 31, 2007

Internmöte med Dantes kropp

Grabbar grabbar nu lugnar vi ner oss en stund och samlar oss nu sätter vi igång mötet. Knäna sätt dig ner, matsmältningen stäng av telefonen.

Ja ni är ju alla kallade till dagens möte för att göra en avstämning kring vad vi befinner oss med Operation Krossa Dante. Som ni alla vet så satte vi upp en långsiktig plan där vi successivt introducerar nya skavanker som skall sakta men säkert krossa Dante. Kan vi få en liten redogörelse kring hur det har funkar för er på respektive kroppsdel.

Vi börjar nerifrån som vanligt, fötterna vad händer.


Jo alltså vi på fötterna har fokuserat på att låta Dantes hår på tårna växa. Vi har satsat på rätt långa kraftiga hårstrån som riktigigt skall skava när han tar på och av sig sockorna. Utöver det obekväma så har vi noterat att Dante inte är lika benägen att gå barfota, troligen känner han sig missnöjd med sin hobitfötter. Sammanfattningsvis så har vi dragit vårt strå till stacken.

Bra jobbat fötterna! Imponerande!

Knäna vad har ni att komma med?


Jo alltså initialt var ju tanken att vi skulle fucka upp dantes knän så han inte kan springa eller sporta, tyvärr så har jag haft lite av en personalomsättning och har inte kunnat fokusera knäna fult ut, så utfallet har inte varit tillfredställande.

Inte tillfredställande, vad innebär det mer konkret?

Jo alltså det innebär att vi nog totalt har misslyckas med det, hans knän är precis som förr, dock så har vi samband med fötterna gjort en riktad aktivitet mot Dantes smalben och benhinnor. Där har vi haft lite tur faktiskt i och med att Dante har på sig fel skor så får han ont i benhinnorna och kan inte springa så ofta. Det känns faktiskt bra.

Okej bra tänkt att ni söker samarbeten med andra avdelningar, dock vill jag att du fokuserar på att få ihop din personal så ni kan göra en attack mot knäna.

Rumpan vad händer på baksidan hoho


Ja det skämtet har vi ej hört förrut. Rumpan vi har haft ett svårt år, vi hade väl ursprungligen tänkt att vi skulle fetta till Dantes röv ordentligt men vi har ej kunnat göra detta på grund av vår arbetsmiljö. Alltså om inte något görs åt hans hårväxt där bak så tänker vi strejka. Det är en omöjlighet för oss att jobba. Vi mår dåligt hur skall vi kunna göra det vi skall göra när det är som en fucking ryamatta.

Detta är fel forum att ta upp det här vi noterat att ni ej har gjort ert jobb, vidare går vi till glamourgänget kuken.

Alltså kan vi släppa det här med glamour? Sen ni röstade igenom att vi skulle jävlas med Dante har vårt jobb blivit allt tristare och tristare. På den gamla goda tiden när grabben var snygg så var vi inne och penetrerade än den ena och än den andra snyggingen. Visserligen har kvaliten på Dantes damer varit förvånansvärt hög men vi ser med en viss oro på att allt kan rasa snart och vi tvingas in och sportfucka med sunkiga tanter.

jaja ni har glidit på en räckmacka i 15 år drygt och nu gnäller ni på när ni får samma som oss andra. Nåväl ett sidospår vad har ni presterat?

Jo impotens var ju vad vi strävade efter det har dock ej riktigt fungerat alls. Dock har vi lyckas få honom att somna under sexakten och vakna upp med en tom kondom två gånger på dom senaste året. Visserligen så hade Dante druckigt en stor mängd sprit men vi fick honom endå att somna och slakna så vi är nöjda.

Ja det är ju en bit ifrån impotens men ni går ju i rätt riktning, ös på bara!

Magen ni har ju fram tills nu varit gängets stjärna hur går det.


Ja det är ju ibland svårt att påvisa ett starkt resultat när vi tidigare har haft en så pass enorm utväxling på våra tidigare kampanjer, vi ser tyvärr att vi planat ut en aning och inte riktitigt haft samma tillväxt som tidigare i år. Vi har nog ej lyckas växa på bredden men har däremot fokuserat på sidorna. Där har vi nu ett par kraftiga lovehandless, det i kombination med valrossmagen gör att vi ser att magen som ett viktigt centrum för hans självförakt.

Bra jobbat magen ni imponerar!

Över till Dantes överkropp


Jo vi har ju som mål att få till ett par ordentliga bitchtits men vi måste tillstå att vi misslyckas, dock när vi såg vårt misslyckande så valde vi att hjälpa magen istället. Vi kommer i år fokusera att landa ett par bitchtits på grabben.

Armarna whats up.
Vi har helt misslyckas, Dantes armar är bra, oroväckande bra. Arbetsledaren lämnade in sin avskedsansökan igår och jag har fått i uppgift att ta över. Tyvärr så har vi som sagt misslyckas armarna är fortsatt vältränade.

Tråkigt och obra, jag kan inte nog beskriva hur besvikna vi är.

Huvudet vad händer uppe hos er


Vi vill ju mentalt krossa Dante genom att portionera ut dåligt självförtroende och självförakt till snubben men tyvärr är vi underbemannade på hjärnan så vi kan inte fokusera några sådana tankar utan Dante har fortsatt varit en happy go snubbe. Kort sagt han är för blåst för att fatta allt ni övriga kroppsdelar gör.

Däremot har gänget som fokuserar Dantes hår varit duktiga med att plantera vita hårstrån, till och med i skägget så finns det nu vita hårstrån. Utöver det så jobbar vi med att buska till Dantes ögonbryn och öka produktionen på näshår. Vi jobbar på och känner att vi har läget under kontroll.

Bra mycket bra!

För att sammanfatta det hela så har vi kommit lång men vi bör nu intensifiera vårt arbeta och framföralt se vilka synergier vi kan åstadkomma genom att ni olika kroppsdelar samarbetar men innan vi går in på det så vill jag lyfta fram något som oroar nämligen dantes själ som på sista tiden helt har slutat medverka på våra veckomöten och jag befarar att dom har anslutet sig till rebellerna hopp och stolthet. Som ni vet är dessa inga riktiga kroppsdelar utan bara känslor varpå vi ej skall dra för stora växlar på att dom inte jobbar med oss. Dock har det inkommit rapporter om att Dante numera både tränar och äter sunt.

Magsäcken kan du bekräfta detta?


Jo tyvärr har vi problem dante har ätit på kalorie 3 luncher i rad denna vecka. Kalori är ett hälsoställe, han har på det hela skärpt sig något oerhört med maten, inte en pizza på över en månad. Vi är helt ärligt chockade här, jag fick till och med varsla 4 stycken fettarbetare som har haft noll att göra sista tiden.

Oroväckande verkligen, lungorna har du koll på vad fettförbränning har pysslat med sista tiden?

Vi behöver hjälp, Dante motionerar som en blådåre, sedan han började för knappt en månad sedan så har han motionerat 1110 minuter det är typ ett snitt om 40 minuter varje dag. Vi ser effekterna konditionen är bättre och jag tror helt krasst att om inte något görs så kommer vi snart se effekterna på hela kroppen, inget är heligt längre, vi är i krig. Ni måste alla inse faran. Jag säger kod röd.

Kod kod röd, då kallar vi in hjärnan och ber den att pumpa signaler om pizza sprit och korv till Dante, Surely kommer han inte klara detta.

Låt oss kalla till nytt krismöte om 2 veckor.

Upp till fight nu bröder


/D

4 comments:

Sus said...

HAHAHAHHHAAA!
DEt var ett mötesprotokoll som heter duga!

Undrar vad mina kroppsdelar skulle säga om de fick komma till tals?!

Huu

Anonymous said...

Åh herregud Dante! Jag skrattar ihjäl mig!!! Du är helt underbar!! Made my day, dear! Ahahahahahaha!
Kan inte sluta garva...

Anonymous said...

blogga lugnt Dante Tvärsan diggar bloggen

Anonymous said...

hihi, hjärnan har de inte kommit åt i allafall. Dina fontaneller tycks ha skyddat den fint. Armarna funkar ju de med. Du kan försvara dig. Det finns hopp.