Friday, May 18, 2007

Valet och kvalet

Snart är denna mycket intensiva och tuffa arbetsdagen slut. Jag skall då gå och träna. Det skall faktiskt bli lite skönt.

Den stora frågan är dock vad jag skall äta efter träningen. Det står mellan det häroch det härHmm valet är väldigt svårt. Jag vet att jag har en sån där hälsobok någonstans här hemma, där borde det stå något som kan guida mig till vilket av ovan som är mest hälsosamt. Svårt svårt man vill ju inte liksom ta salladen och vatten och sen läsa i någon bok att en pyttipanna med 2 öl hade varit bättre.

Eller kanske jag skall skita i rådgörande böcker och bara chansa på vilket som torde vara bäst. Eller kanske gå på alfabetet. Ja där har vi det jag tar och går på alfabetet den rätten vars första bokstav kommer först den tar jag!

Där har vi det.

Det här kan bli bra.

/D

3 comments:

therrorese said...

Pytt i panna har väl aldrig varit fel...så länge man inte gräddstuvar den....eller dricker öl till. Själv fick jag mammas mat igår. Råstekt, gräddstuvad potatis och ugnsstekt fläskfilet....Å jag FÅR inte ens träna bort skiten...Kommer rulla fram och se ut som Barbamamma innan jag är läkt igen....Fan!

Blingbling said...

Ägg är bra när man tränar har jag hört. Att äta alltså. Fast man äter inte gulan (eller så är det vitan man undviker). Nä, jag har nog ingen susning där. Ät det som du tycker är gott helt enkelt.

Dante said...

Therrorese - Så mycket som du har tränat så har din kropp vant sig vi hög förbränning så du kan i godan ro krya på dig och äta gott! Om du skulle lägga på dig något enstaka kg så tränar du bort det aslätt.

Sen gillar vi killar tjejer som man kan krama utan att dom går sönder, så några kg eller två på dig hade nog bara gjort dig än snyggare.

Spekulerar Dante som aldrig har sätt dig iofs ;-)

Blingbling -

Du har snorkoll hör jag! Du får bli min personliga dietist. Tänk om det kunde vara så där lätt och bra. Bling bli kung och bestäm att allt skall vara så där lätt och bra jämnt!

/D