Thursday, May 24, 2007

Hemma

Så var man hemma i malmö igen. Jag somnade inte en enda gång. Receptet till denna framgång består i att vara kissenödig hela vägen. Helt omöjligt att somna då!

Rekommenderas.

Tråkigt att komma hem och se att diskmaskinen är trasig, den har fortfarande inte plockat ur sig själv.

Skumt.

/D

5 comments:

Anette said...

Vad sjutton är det för andrahands-maskin du hittat Dante? Min både plockar ur sig själv och sätter igång diskprogrammet när så behövs....

Anonymous said...

Då var du lätt gul i ögonvitorna när du äntligen var hemma då...?

Min diskmaskin diskar inte ens längre. Den är trasig på riktigt. Undrar om man ska laga den?

Jag såg förresten en vit Saab cab igår, modell anno 1978. Det är INTE en sån cab jag och Blingis vill åka i. Bara så du vet...:)

Anonymous said...

Ey tjockis!

Nu kan du (vi typ) lägga ner alla meningslösa och trista träningspass. Efter vad jag hört ska den här grejen till och med vara mer effektivt än att låsa in sig och dra tjack non-stop i två veckor:

http://www.powerplate.se

Vet inte vad dom kostar, vet inte var man kan köpa en, men om det verkligen funkar kommer jag att skaffa en sån mycket snart.

Anonymous said...

Haha ja dessa maskiner. När ska de lära sig att klara sig själva? *s*

Dante said...

Net - Utifrån det lyxliv du lever over there så är jag helt övertygad om att du har en betjänt som tar hand om din disk, en boy som kallar dig massa. Du är en lyxlirare du Net. Jag vill bli som du när jag blir stor. ;-)

Therrorese - Alltså nu får vi inte dissa saab cabar ju! Min förra bil var en saab cab visserligen inte så gammal men endå en saab. Hmm mitt loyala saab hjärta kontra snyggingar som bling och du, vad göra.

Lätt beslut när jag tänker efter ;-)

Sampath- Du är så jävla efter så det finns inte.

Typ för två år sedan var tjejen och jag på friskis ute på ön och körde en sån där powerplatta. Varje gym köpte inte en sån och det var the shit. Nu står maskinerna där och samlar damm. Det var väl så där kul och givande att träna på dom.

Du kan säkert få ett kanonpris om du shoppar på tvshopp du får säkert med en wookpanna på köpet.

Looser.

Fan du skulle varit hemma nu. Nästa helg är det landskamp mot danskarna. Snacka om läge för en heldag i CPH.

Vaffö vaffö

Sandra - Jag är visserligen en gammal farbror givetvis är teknikfientlig även om jag inser att när hjulet uppfanns så var det postivt. Men jag har då alltid sagt att om man skall ha massa maskiner så skall dom fan funka.

Gör om gör rätt, ta fram en maskin som gör allt rätt! Baah!

/D