Thursday, May 10, 2007

Ful i skägg

Hela veckan så har jag skurit mig när jag rakat mig varpå jag i morse beslutade mig att inte raka mig. Utöver att slippa blöda som en gris så tänkte jag få den där lite sexiga orakade loken.

Jag ser smutsig ut.

Alltså mitt skägg hånar mig på så många olika plan. Det som stör mig är att jag liksom inte får skägg som andra får skägg.

Jag får väl synliga hårstrån men liksom endå glest mellan stråna. Sen har jag hela områden i facet som är helt kala. Typ när looken getskägg växa ihop med muschen var the shit, så gick det inte för mig. Jag saknade hårväxt kring mungiporna. Så här i efterhand kan jag vara glad för det iofs.

Men det som kanske stör mig mest av allt är att jag har fått vita skäggstrån. Jag dör.

Om några timmar skall jag sätta mig i bilen och åka hem till malmö igen. Denna gången åker jag bil, det är några mil mellan stockholm och malmö men jag orkar inte med mina medmänniskor på sj idag. Jag och mitt fula glesvitaskägg vi skall åka tåg.

/D

7 comments:

Johan said...

Vita skäggstrån, då är man gammal. Själv får jag bara rödblonda när jag låter dem växa ut.

Dante said...

Johan - Jag har några röda hårstrån också i käften, Jag ser fan helt sjuk ut.

Jag skall raka mig imorgon punkt

/D

Johan said...

Det kan jag tänka mig, måste se bedrövligt ut.
Efter 5 år med skägg har jag helt hopplös skäggväxt, det är lite som trädstammar som ploppar fram ur porerna, missar jag att raka mig en dag ser det ut som om jag har tillbringat en vecka på Söderstadion på någon bänk.

Dante said...

JOhan - Har du haft skägg? Jag försöker tänka mig hur det ser ut.

Hur skall jag någonsinn kunna sova igen. Jag måste börja med droger. ;-)

/D

Johan said...

Yes, hade skägg i 5 år, tro't eller ej. Perfekt för att dölja dubbelhakorna jag hade då. Lyckades till och med ha tålamodet att köra med tvinnad överklassmustasch ett tag.

Anonymous said...

Dante, kör du med Gillette? Det gjorde jag och blödde varje gång. Byt till Wilkinson Sword's tre-bladiga engångshyvlar. Finns i välsorterade ICA butiker.

Peace / PJ

Johan said...

Wilkinson, provade med dem, efter det såg det ut som om jag hade blundat och sedan rakat mig med en skarpslipad skridsko, var småsår överallt.