Monday, June 25, 2007

Vinst!

Så har jag precis passerat Alingsås och slutat att klimakterie svettas samt hyperventilera som efter en rektalorgasm. Oj vilken pärs matchen var.

Jag inledde starkt och vann första set och öppnade starkt i andra set men så vänder mange och vinner setet. Jag går ut i tredje set och tar en 8-3 ledning och känner mig stabil men mange flyttar runt mig bra på banan och jag dör. Jag fullkomligt dör jag var så slut. Han vann setet och plötsligt så står det 2-1 till mange. Jag var skärrad, jag var nu tvungen att vinna 2 set i rad och det nu när jag var så trött att döden var ett soft alternativ. Jag samlade mig och lyckades ganska lätt vinna fjärde set. Mange slappnade i det setet tror jag. Avgörande set det är jämnt fram till ungefär halva setet sen kunde jag dra nytta av lite slarvfel från mange och jag vann setet och matchen. Så skönt!

På intet sätt en välspelad match, det var mycket nerver och laddning men en vinst är en vinst. Skönt nu kan jag gå på semester som en vinnare.

När jag klev på tåget så blev jag glad och lycklig, kupén var gles som könshåren på en ung tonårstjej. Härligt! Dock så chockas jag snabbt när grannen mitt emot tar av sig skorna och flexar sina vita tubsocker. Spektaklet slutar inte här utan han tar av sig sin högra strumpa och låter foten sin få lufta av sig samtidigt som han läser tidning. Jag vill döda honom. Jag tänker väldigt rationellt, jag är ostraffad jag bör komma lindrigt undan, surely så kommer tingsrätten förstå mig och ge mig ett lätt straff. Typ 8 månader på någon soft anstalt där jag kan gymma och tokvägra att äta den äckliga maten och hepp så kommer jag ut lagom till beach 2008 snygg och deffad. Han måste straffas, jag vill straffa honom.

Ni ser själv hur avskyvärt det är.
Men jag lugnar mig och tänker på er mina kära bloggläsare inte kan jag blogga från fängelset vad skall ni läsa då? Så jag väljer att lite lugnt och snällt be gubben att ta på sig sina strumpor för det är lite ohygieniskt. Han gör så som synes.men eftersom jag utryckte mig slarvigt så tog han bara på sig strumporna men skorna stod fint placerat på golvet och luftades. En enorm trötthet sköljde över mig. Jag orkar inte mer. Stil och klass vad hände med dessa värderingar? Nu är allt aftonbladet stefan och kristerhumor, flintastek och äckliga svettiga sommarfötter.

När kommer revolutionen? När skall jag få hjälp i min kamp så att folk fattar att sundförnuft och still och klass är ledord som man inte skall rycka på axlarna åt.

Jag är så trött.

/D

6 comments:

Petra said...

Grattis till vinsten! Och huvva för killen utan strumpa. Jag hade fått panik, har nog lite fotfobi...

therrorese said...

Alingsås!!! Min hemstad! Ojoj, Dante nämner min stad i sin blogg. Stor dag! Å så klart en stor dag eftersom du vann! Grattis!. Å vet du jag är med på revolution. Strumpor på, tack! Vett i skallen, tack!

Sus said...

Exakt vad sa du till tubsockekillen?
OCh hur var hans reaktion??

Underbart! Fullkomligt underbart! :)

Petra E said...

Jag stödjer din kamp för en revolution mot blottandet av äckliga svettfötter och andra hemskheter på tåg.

Dante said...

Petra - Ett par svettiga kängfötter en varm sommardag är så äckligt.

Therrorese - Är du från alingsås, ja där ser man! Har du sån där lustigt gullig dialket också?
Jag noterar att du är på den goda sidan! Bra där

Sus - Jag är faktiskt rätt snäll och väluppfostrad även om jag försöker verkar lika farlig och cool som en förrotskid. Jag lutade mig fram så att inte alla i kupen skulle höra och undrade om han kunde tänka sig att ta på sig strumporna eftersom det är lite ofrsächt. Han hoppade till och sa typ ja men ja visst självklart.

högst odramatiskt.

Äcklig gubbe dock.

Petra E - Din godhet och din stil och klas lyser igenom. Det är sådans som dig som vi skall bygga sverige kring. Du är ryggraden hjärtat och själen! Jag kan dra mig tillbaka till valhalla och veta att du kommer ta upp facklan och föra kampen vidare.

/D

therrorese said...

Dante, dialekten är long gone....Finns inget gulligt med den. Alls.