Friday, June 15, 2007

Helg!

Så vad jag hemma i malmö igen, nu sitter jag här i ett par kortbyxor med vidöppna fönster vilket härleder till ett par lätt erigerade bröstvårtor. Mysigt! Nu kanske ni tror att jag har tråkigt. Det har jag inte jag har det soft och jag ser fram emot en lugn och skön helg. Till råga på allt har jag känt mig lite krasslig nu några dagar men jag vägrar bli sjuk, just därför sitter jag här med bar överkropp och lättfryser.

Jag var även en duktig idiot går som både tränade igår och idag. Igår ett stenhårt armpass idag så fick axlarna känna av lite smärta. Det går framåt!

Så varför tränar jag? Det kanske kan tyckas att jag endast och uteslutande gör det för att få byta saliv och gegga med det motsatta könet. Fel fel fel. Målet med min träning är att jag skall ha sån hög förbränning så jag kan äta en Calskrove om dagen. Jag vill ha. Jag vill ha nu!Ta det lugnt out there kit kats!

/D

Dagens låt Gnarls Barkley - Just a thought

free music

4 comments:

Petra said...

Haha, jag gillar när man kommer till självinsikt. Men erkänn, lite tränar du väl för motsatta könets skull också...? ;) Trevlig helg!!

Dante said...

Petra

kanske kanske kanske pyttelite tränar jag för att någongåg då och då få en uppskattande nick från det motsatta könet. Hmm har faktiskt aldrig riktigt tänkt på det där ;-))

Trevlig helg på dig med Petra!

/D

Blingbling said...

Klart han tränar föt oss Petra. Och för korven då. Gud, jag borde träna jag med. Jag e en dålig människa som bara dricker sprit och missar tvättider.

Bakistestet blev rätt bra. Men så sov jag ju också bort min baksmälla. Sov till 14.

23 av 44
Jo, lite bakis är du. Men kom igen, svarade du verkligen ärligt på alla frågor? Annars får man gratulera - ha en skön dag.

Dante said...

Bling du är ingen dålig människa. Du är en gammal människa.

Låt mig förklara du är en så kallad varannan vecka människa. Förra helgen så drack du noll och denna helgen så drack du plenty. Dock så är du ju så gammal och gaggig att du inte kommer ihåg att du var duktig förra helgen därav dina skuldkänslor.

Jag som är lite yngre med fräshare minne kommer ihåg och jag säger du är cool som en påse ostbågar du bling.

Fast ljuga på att bakistest är fan kasst bling, Kast säger jag!

/D