Thursday, June 14, 2007

Avgrunden nästa

Idag vid lunch så passerade jag och en kollega blue vision på norrlandsgatan. Han ville in för att kolla in en pryl till sin tjej varpå jag hakade på. När vi sen klev ut från lokalen, jag klädd i kavaj och skjorta han i Jeans och en tajt vit skjorta så fick vi blickar. Hallå tänkte jag its the fucking 07 kan inte en kille få köpa en sexpryl till sin dam. Men så insåg jag att folk tittade på oss för vi onekligen såg ut som om jag hade köpt mig 250 kr värda av kärlek från den muskulösa unga mannen. Givetvis så ville jag slita upp 100 kr för att ytterligare skapa blickar men jag nöjde mig med att nypa kollegan i rumpan.

Nere i lokalen bland alla handklovar och dildosar fanns det runkbås där män kom ut med glada miner. På något underligt sätt så kändes det sorligt. Tro nu inte att jag missunnar dessa herrar sina sprut i ett litet bås men det kändes sorgligt för tänk om jag en dag sitter där.

Jag tänker tillbaka på min ungdom när jag var en duktig kille på att fånga upp tjejer. Idag skulle jag inte kunna fånga upp ens en blind och döv tjej.

Jag kommer ihåg när jag lånade kompisen bääbis och gick till Djurgården och lekte att jag var barnets far och att min fru dött i en bilkrasch men jag var tapper och kämpade vidare. Förvånansvärt många tjejer fick liksom sympati för mig och jag fick byta saliv. Dock slutade jag med detta eftersom dom allt som oftast blev sura när dom upptäckte att jag ljugit.

Jag kommer också ihåg alla luncher på Moderna muset där jag satt och lekte kulturell eller mitt cinemateket kort som jag innehade för att träffa kulturtjejer på någon filmkväll där det visades svart vitt rysk film.

Eller alla gånger jag varit stridspilot eller polis eller dom gånger jag bara strött pengar omkring och flashat vipkort för att få uppmärksamhet från någon inflyttade 22 åring från Sveg.

Egentligen har jag nog aldrig varit jag någon gång och fått en tjejs uppmärksamhet. Det känns så här på åldernshöst lite skrämmande. Dom positiva kvalitéer jag har kämpar jag med att lyfta fram, jag kämpar med att våga vara ärlig. Jag kämpar på att inte hitta på och spela något jag inte är. Jag inser att jag balanserar på en smal lina över en avgrund. Minsta snedsteg så hamnar jag där inne bland alla båsrunkade bluevision killar. ´

Idag skall jag träna. Idag måste jag träna. Ett fult yttre som passar mitt lätt naggade inre är inte vad jag behöver nu.

Idag skall jag träna!

/D

5 comments:

Anette said...

Hahah...Blue Vision säger du? Mitt favvishak för vinkvällar (ja, när jag är hemma i Sthlm asså) ligger vägg i vägg med detta ställe. Brukar var ett stort nöje att kolla karlarna som går ner...dom har ett gäng stammisar om man säger så. Och det är inte direkt några fyra-sekundersbesök dom gör heller. Oj oj oj... ;)

Therrorese said...

Dante du skulle lätt kunnat ragga upp nåt som både kan se och höra. Det är jag helt säker på!!

Magnus said...

Låg inte Blue Vision vid Fridhemsplan tidigare?
Och US Video på Norrlandsgatan. BV kanske har köpt US Video. Trist när indiebutiker köps upp av stora kedjor, känns som att identiteten går lite förlorad då.

På mitt förra jobb skulle man alltid köra julklappsbytarleken på julfesten. Införskaffade alltid mina bidrag på US Video, alltid lika uppskattade.

Blingbling said...

Någon som vet var madam Kertin tog vägen? Kanske är det dags att Dante spänns upp på korset för lite smisk. Nääää. skoja.

Var den d är Danne, så ska du se att raggen står på kö. Inga fula knep. Jag håller just nu på att läsa the Game så jag genomskådar dem alla heheh

Dante said...

Anette - Fan va synd att snubbarna wastar sina sprut i en toarulle i ett lite bås så där. Jag menar håller dom igång mer än 4 sekunder så torde dom ju vara ett kap för er babes liksom! ;-)

Therrorese - Jag tackar alkhol för att jag gegga! ;-)

Magnus - Nja nu tror jag du blandar ihop saker och ting alltså. Us video är väl typ det som ligger på kungsholmen och det är väl så där värsting mordernt clonat. Jag drog en bira med en trogen us besökare. Han var ledsen över stället. Så jävla designat typ aircondition i båsen och wallpapper inspirerad inredning med noll spermafläckar på väggarna. OBra!

Blue vision är mer som ett östatsfängelse mysigt helt enkelt.

Dina kollegor är lyckliga dom!

Bling - Klart man skall vara ärlig liksom! jag är ju vuxen och snäll nu *host* ;-)

/D