Monday, June 25, 2007

Do or Die

Jag brukar alltid sova som bäbis, jag brukar säga har man ett gott samvete så sover man gott. Men i natt så vände och vred jag mig hela natten oförmögen att sova. Jag vaknade upp flera gånger helt kallsvettig med ett hjärta som pumpade lika kraftigt som efter en affe kur. En plågsam natt helt enkelt.

Varför sover inte Dante undrar ni, visserligen behöver han ju inte sin skönhetssömn men visst förtjänar våran hjälte Dante att få sova, så varför sover inte Dante undrar ni med era ledsnaste hundögon. På ett raskt och resolut sätt så svarar jag på er fråga. Jag är nervös jag är rädd, min manlighet står på spel, min Dantenes står på spel. Förra squashmatchen förlorade jag, det skyller jag så klart på sjukdom brutet ben, nyopererad osv osv men förlorar jag idag så ser vi en trend. Då har jag gått blivit en looser.

Från vinnare till looser på två veckor. Fy fan.

Jag åker tåg till Göteborg och eftersom SJ kör sommartabeller så gick tåget typ 1h45 minuter senare än vanligt, jag får sovmorgon, jag åker första klass. Jag har ätit frukost. Jag har inte morgononanerat. Jag laddar optimalt. Det här skall gå bra, det här måste gå bra!

Mange ringer precis och meddelar att han bokat tid och vi spelar på banan ett, centercourten. No doubt så kommer det komma mycket publik. Alla där för att stöda och älska mig. Jag är så taggad!

Nu kör vi över mange.

Do or die.

/D

2 comments:

Therrorese said...

Vet du Dante, hade jag varit i Göteborg hade jag absolut bänkat mig på cenercourten med banderoller och vrålat bort rösten. Dante! Dante! Dante!

Dante said...

Therrorese - Med fuktiga ögon och ett snabbt bultande hjärta så läser jag vad du skriver. Idag skall jag tillägna segern åt dig.

Jag kommer ta tag i tv mickrofonen och hålla ett svallande tacktal till therrorse the one and only!

;-)

/D