Saturday, June 09, 2007

Och ikväll tar vi nya tag!

Gårdagen var en bra kväll om än lite annorlunda.

För det första så fick jag gå ut helt själv eftersom min pals antingen var borta eller inte ser storheten i TTA. Så vid halvtolv tiden så trillade jag in på stället och intog en självsäker position i baren där jag la mig an med min bästa jag är cool fast jag är själv min. Jag drack rätt många öl och lätt min blick vandra runt lokalen.

I ena rummet så var det ju skatefest med ja skatefolk. Jag blev inte kloka på dom, modet borde liksom passa mig eftersom det var väldigt mycket bulsiga tröjor där till och med ett fetto som mig hade lyckas dölja min ölmage. Men dom feta skatarna hade på sig tajta kläder och dom smala skatarna hade på sig dom bulsiga tröjorna, bak och fram om ni frågar mig. Vilket ingen så klart gör.

I andra rummet så var det klart yngre folk typ indiefolket, tjejer med vit hud och råddjursögon och väldigt små bröst. Nice säger snuskDante. Killarna kör pikétröjorna av märkena FredPerry eller Ben Sherman och tröjorna var knäppta enda upp till halsen. Well musiken där inne var mycket bättre så det var ju där jag hamnade. Sa jag att jag drack mycket öl?

Well dansgolvet var helt tomt när en liten spröd indietjej kommer fram och vill dansa. Jag var ju lite paff, dansa gör man sånt nuförtiden? Om med gamla tjocka farbröder som dante. Skumt. Jag fick lite ångest eftersom ja dansgolvet var tomt men endå omgiven av alla folk som väntade på konserten. Jag ville ju bara säga nej men fan vet hur sådana där emotjejer funkar, hade mitt nej inneburit lyssnade av nickcave plattor och självmordsförsök? Så jag tog ett djupt andetag och klev ut på golvet och körde min patenterade moves och ja jag kände mig så fel.

En gubbe på 33 bast som står och dansar med en tjej som ser ut som min dotter. Tjoo. Jag kom in i dansen men så slog det med mig att hon förståss dansade med mig för hon förlorade ett vad, typ den som inte kan räkna upp 10 b sidor från creationrecords åren 88-92 får dansa med den tjocka farbrorn som står och dricker öl där borta. Så måste det varit. Så efter dansen, som för övrigt var en lång jävla låt som påminner mig om när jag var ung och gick på cream i liverpool 97, så var det dags för mig att agera moget och hantera läget på ett bra sätt. Så jag sa att jag skulle pissa och smet in i det andra rummet och gömmde mig. Där stod jag och hatade musiken och ville döda alla skatare. Och så drack jag öl.

Vid halv två var jag nog lite små full och gick in till stora rummet igen där var det rätt packat med folk nu som väntade på spelningen. Lite småchippar stod och skrek hata Göteborg och lite andra fotbollssånger. Fotbollskillar känner ju jag igen så charmiga Dante rullar fram till killarna och säger jag är Göteborg vad fan vill ni. Det löste sig fint vi kom fram till att dom inte skulle sjunga så mer.

Moget? Nä inte det minsta och jag skäms som en hund idag.

Spelningen var bra om en jäkligt kort. Efter spelningen så hoppade jag in i en taxi och gick hem och snarkade.

Så sammanfattar vi kvällen så drack jag för lite över 700 spänn på typ 3 timmar, gör bort mig för småtjejer spelar allan framför småkillar och ja vad allmänt patetisk.

Idag tar jag nya tag och skall på utflyttningsfest hos suss, jag tänker sköta mig så jag har bara köpt 8 öl. Dante skall vara städad och mysig.

Adjö

/D

1 comment:

therrorese said...

Fniss...Jag är säker på att den lilla spröda indietjejen tyckte du va tokhet Dante! Å jag är säker på att skejtarna all egentligen ville se ut som den där coola snubben som stod i baren och drack öl...! Way to go!