Wednesday, June 20, 2007

Alltså vad fan är det med er?

Dante sliter och är duktig! Han tränar och han äter hyfsat nyttigt. Det är svårt det är något som inte ligger mig så varmt om hjärtat. Om jag själv fick välja så hade jag stått ute och grisat i mig sprit och onyttig mat men nä jag går och tränar och sen går jag tillbaka till min lilla övernattningslya på kontoret och försöker tänka bort alla synder.

Jag har tråkigt så jag tänkte glo lite på youtube men näää "enligt företagets policy har du inte tillgång till denna sida." Va fan! Skall det vara så här? skall jag bara ligga här och glo i taket?

Herrsurfa är väl inte att tänka på misstänker jag. Jag vågar inte ens testa eftersom skiten lär lagras någonstans och något finnigt itsnöre sitter och drar i sin snabel när han ser vilka sajter jag kan adressen till samtidigt som han skickar loggarna till Chefen och dante tvingas att ta oblaten och bekänna sina synder.

Nää sitta här och glo i taket är tydligen det som skall göra. Va fan är alla emot mig? vill ni verkligen jag skall grisa ner mig? vill ni verkligen att det skall vara sån utmaning att komma i form skall det verkligen inte finnas något att göra när jag är här, skall lockelserna från stureplan bokstavligen höras in till min lilla lya?

Nä jag säger dö asholes!

/D

6 comments:

Anonymous said...

Hehe, jag gillar termen herrsurfa...;) Har jag faktiskt aldrig hört förr. Men så är ju ju finska flicka på landet också.

Anonymous said...

...Dante vännen, jag är ledsen men jag har raderat din striptease kommentar... Inte för att vara elak eller särskilt ondskefull, men ifall mormor läser. Du vet, alla här hemma håller koll på min blogg. Och jag är ju en snäll flicka... ;) Men annars gillade jag kommentaren, du har fina idéer du! :-)

Dante said...

Petra! hehe ahh om mormor läser så förstår jag att du raderade! Synd annars hade nog mormor uppskattat tipset och vem vet till nästa jul när hon ger er julklappspengar så kanske hon hade gjort som jag tipsat ;-)

/D

ps jag noterar att bloggen din skall hållas kosher så det blir vuxna inlägg typ "petra gud vad bra att du donerar så mycket pengar till afrika, eller Petra att ideelt jobba med äldre tyder på ett gott hjärta" hepp så blir du familjens lilla ängle!

Anonymous said...

Jo, det här med att hålla hemligheter är inte min starka sida. Jag hann i princip bara sätta upp bloggen så hade jag också kläckt ur mig adressen till den åt hela tjocka släkten. Inget smart drag direkt. Kanske borde starta en till på annat ställe, hmm... Annars ler jag gott åt uttrycket familjens lilla ängel, ligger nog lite i det...

Anonymous said...

Färdas lugnt Dante du kommer att vakna upp en dag och verkligen känna dig "vuxen"
Tvärsan önskar dig helg och ett långt festande hela helgen

Dante said...

Petra ja om hela släkten har adressen så lär det var svårt för dig att berätta om partnerbytar helger och spritmissbruk och allt annat som man vill blogga om liksom ;-)

Tvärsan - Den dagen kommer närmare och närmare. Ett gott, eller kanske är det ett dåligt tecken, är att jag inte är rädd för den dagen längre. Nästan inte alls, i alla fall inte så mycket.

/D