Tuesday, June 19, 2007

Blää för tåg

Fy fan vad jag mår risigt.

Härliga störtsköna Dante grabben som inte backar för något och är coolare och bättre än dom flesta blev i dag däckad av åksjukhet. Alltså jag brukar inte bli åksjuk men sträckan mellan Göteborg och Skövde är sjukt guppig. Där satt jag på tåget och försökte jobba och mådde riktigt illa.

Obra.

Tur i oturen att tanten (hon var nog i min ålder men såg ut att vara min morsa) med rosa linne par ljusa jeans upphissade i obehagligt 80tals stil. Hon hade verkligen letat länge och väl för att hitta ett par jeans som skulle få hennes hyfsat normala midja framstå som getingsmal samtidigt som hennes rumpa fick storleken större buss, pricken över i var dom vita tubsockorna och sandaler. Åksjuk som jag var så sket jag rätt fett i hur hon såg ut, som sagt tur i oturen. Det hade varit värre om typ tjejen bredvid hade varit Anna Friel snygg när jag hade suttit där åksjuk som en snoris på liseberg.

På torsdag så åker jag hem till malmö igen, tyvärr så fanns det bara 1klass biljetter kvar, oj vad tråkigt.

/D

6 comments:

therrorese said...

Första klass is the shit!

Annarki said...

hm, vem f*n är anna friel..?!

Anette said...

Stackars lilla tusse! Men du, hade Anna Friel suttit bredvid så tror jag du hade drabbats av annat än åksjuka ;) Hon är jäkligt snygg den tjejen...

Frk Fri said...

Har jag berättat om när mitt ex började kräkas på X2000? Efter det hävdade jag bestämt att han hade sjukdomen Klen. Du kanske också har en släng av den?

Blingbling said...

Säger som Annarki. Vem är hon den där Anna Friel. Tror jag måste googla henne =)

Dante said...

Therrorese - Du och jag vi är första klass alla andra är andra klass! ;-)

Annarki och bling - En brittisk skådespelare typ såpdrottning, hon har en girl next door look som jag diggar som fan http://tinyurl.com/ypncfu

Net - Du är en tjej med stil och klass det har jag alltid sagt, klart att du skulle ha koll på vem anna är. bra där jag lyfter på min hatt!

Fri Fri - Alltså jag må vara vek men att kräkas så där, icke! Jag är redo att ta mandomstestet med ditt x any day of the week! ;-)

/D