Sunday, June 10, 2007

Så pigg

Att farbror Dante inte kan lära sig att dricka två dagar i rad inte är helt kosher när man typ är 197 år gammal.

Som vanligt så börjar jag piggna till nu och om cirkus 2 timmar så kommer jag vara aspigg och det kommer vara omöjligt att somna och så hepp så ligger jag och ångest rullar mig i mina svettiga lakan och försöker sova.

För att bättra på ångesten så börjar ju det här med semester att snurra i huvudet vad skall jag göra.

Jag har som vanligt noll planer och det blir väl att jag packar mig iväg på en sista minuten till mallis och som värsta pedofilfarbror så blir jag sitta ensam på balkongen och krökar sangaria innan jag somnar utan att torka av handen.

Fy fan.

Dagens låt är Thivery Corporation - Richest man in Babylon

free music


/D

5 comments:

Petra said...

Vet du, ju mera jag läser här inne desto störrre leende pryder mina läppar. Du är för härlig! Annars är det där med åldersskämt bara på skoj. Jag hade inget emot att bli lite äldre nu, börjar bli trött på studier och sånt... 30 är det nya 20, eller hur var det nu igen? ;)

Therrorese said...

Hjärtat, kan inte låta bli att småle...Jag skulle kunna joina dig på balkongen...men då får du torka av handen! Jag vet precis hur det känns. Semester kan va tricky...Ska du med till Lissabon då?

Märtha said...

Fantastiskt!!

Dante said...

Petra tro det eller ej men när jag var i din ålder (ja det utrycket låter inte alls patronising) så ville jag också bli gammal. En dag kommer du också vakna upp med åldersnojja. Muhhha! ;-)

Nä du är säkert så stabil att du inser hur tramsigt det är att ha åldersnoja! 35 är det nya 20 tror jag det heter dessutom! ;-)

Therrorese - Tror du dom bygger balkonger som tål så mycket i vikt da? Vi får ta en veranda för att inte riskera säkerheten för omgivningen ;-)

Lissabon! jag sticker och kör en lingafone kurs så jag kan snkacka portegiska. Det kan ju itne vara svårt alls! ;-)

Märtha! Muhhaaa!! nu fick jag ihop pusslet.

Jag har läst vad jag tror är din blogg i ett gäng månader. Störtskön du är ju fan en riktigt fucked up puppy på ett sånt där coolt positivt charmigt sätt alltså!

Har aldrig fattat hur jag hittade din blogg och hur det kom sig jag började läsa den. Men så såg jag idag en länk från en sida jag läser regelbundet och där la du in märtha som signatur och så pekade bloggen till den som jag läser. Bloggen börjar på B va?

Fan vad jag är agathon sax idag alltså.

Softa!

/D

Dante said...

Va fan vilken idiot jag är.

a) nu ser jag att din blogg är länkad hos en blogg där jag läser dagligen

b) fan du länkar ju själv i inlägget.

jag som trodde jag var smart som lyckades klura ut framstår nu som en idiot.

Känns bra

/D