Monday, June 11, 2007

Jag är så varm

Vad jag svettas!
Det ser ut som någon kastat ett gäng vattenballonger på mig. Jag känner mig så osnygg.

Till råga på allt så hade jag en intervju med en grymt snygg tjej idag. Hon måste fått värsta bra intrycket av mig typ ”jo men här vill jag jobba, det har alltid varit min dröm att få jobba med en bakfull fet svetthög som chef”.

Kul skjortval i morse lätt rosa färg, då syns inte det alls att jag sitter och klimakteriesvettas på ett kontor som typ är bastuvarmt.

Härmed uppmanar jag alla som sitter i närheten av mitt kontorsrum att titta bort för nu klär jag av mig naken och tänker resten av dagen utföra mina arbetsuppgifter i bara mässingen.

Fan varför kan jag aldrig göra saker och ting med motta. Jag hade kommit igång så bra med träningen och vad gör jag då, jo jag går ut och festar i dagarna två och heller i mig öl i mängder som hade fått ett Engelsk rugbylag att köra en stå på knäspyrace. Fan jag kunde lika gärna druckit 25 liter rent fett. Bakfyllan gjorde också att jag bara fick ihop till 4 pass i veckan, dåligt!

Imorse när jag rakade mig så var mitt ansikte så spritplufsigt att rakbladet inte fick något fäste, det liksom sjönk in i huden och det var först då bladet möte motstånd mot mina tänder som fläsket liksom stod emot så jag kunde raka mig.

Idag skall jag gå till någon sunkig park och typ suga av någon knarklangare så jag får lite amfetamin så jag kan öka min förbränning och orka träna ordentligt. Hepp där har vi ett ålderstecken om något, förr i min ungdom så kunde droger förekomma för att man skulle orka festa, nu skall det drogas för att man skall bli mindre fet. Moget.

Ikväll blir det squash sen upp till sth. Sa jag att min ac pajade idag? Jo så 50 mil i bil kommer bli kul. Tur att jag inte är astrött heller.

Annars är det en bra måndag.

/D

Dagens låt, om ni tänker er ett packat dansgolv utan aircondition och låtar som dagens låt, ungefär så svettig är jag nu.

Paul van Dyke - For an angel

free music

2 comments:

therrorese said...

Bra låt, Dante.
Men vetdu...bara för att du drack lite sprit/öl i helgen så har du faktiskt inte gått upp 173 kilo och är av späckhuggarstorlek nu. Så är det inte. Faktiskt, tro det eller ej. Träningen är inte bortkastad bara för man dricker lite alkohol då och då. Hur jävla tråkigt skulle livet va om man BARA tränade och aldrig fick roa sig....?? Lagom är bäst. Tro mig. Igen...

Dante said...

Therrorese - Jag hör vad du säger men jag ser onekligen ett samband mellan min förlust och all spriten i helgen.

Fast om man tränar och tränar så blir man så liggsnygg att man kan roa sig med sånt istället ;-)

/D