Monday, June 18, 2007

Jag överlevde

Imorse när jag steg på tåget i malmö så ser jag något som får mitt hjärta att stanna till och blodet att frysa till is. En barnfamilj med två ungar i den där jobbiga åldern -6 år typ.

Jag övervägda att ta taxin hem igen och krypa ihop till en liten boll och lägga mig i sängen och bara låta gråtsnoret flöda, jag orkar inte mer. Det är måndag kl är halvsju jag vill sova och inte sitta i samma kupe som ett par bokstavsbarn. Jag var så nära att bara svälja tungan och lämna denna värld.

Men jag bet ihop tog ett djupt andetag och satte mig ner på min plats och med lätt darrande händer så satte jag igång Mp3 för att försöka blanka bort barnen. Döm om min förvåning när det visar säg att barnen var ack så väluppfostrade! Helt sjukt dom fick kritor och satt och målade hela vägen mellan Malmö och Göteborg. Dom få gånger dom pratade så sa föräldrarna till dom att viska så dom inte skulle störa sina medpassagerare. Otroligt!

När vi var framme i göteborg så sa jag med tårar i ögonen till mamman och pappan, som för övrigt säkert var 4-5 år yngre än mig, att maken till väluppfostrade barn har jag då aldrig träffat och att det hade varit en fröjd att få resa med dom. Dom blev nog lite generade.

Men tro nu inte att min resa var harmonisk för det. Nä jag delade säte med en kille som inte kunde det här med att sova på tåg. Regeln är att den som somnar först är den som väljer position och den andra får då anpassa sin sovposition.

Så är reglerna.

Normalt sätt när jag sitter innerst så väljer jag ju att luta huvudet mot fönstret men idag fick jag inget fönster utan en vägg med ett mjuktmaterial. Mjukt och skönt tänker ni ovana sj resenärer. Ohygiensikt och äckligt tänker jag som sätt svett-Benke sitta och aidasvettas med sina såriga flint mot vägen varpå jag valde att ha mitt huvud mot mitten. Givetvis så torde detta innebär att min medpassagerare bör välja att sova med sitt huvud mot mittgången.

Idioten som satt bredvid mig förstod inte alls det här. Så när jag med ett ryck vaknade upp från min beautysleep och slog upp mina vackra lätt oskuldsfulla ögon så såg jag in i helvetes gap. Idioten bredvid mig, som för övrigt snarkade som ett sågverk och har en stor förkärlek till vitlök, hade valt att sova med sitt huvud mot fönstret dvs hans och mitt huvud separerades av ca 4 cm luft och det var hans öppna mun näsa och ögon som fyllde upp mitt synfält. Snubben sov i en slags fosterställning så hans röv var halvt ute i gången och hans sovande huvud var inne på mitt område.

Instinkten var ju att väcka snubben och tala om för honom att flytta sitt fläskhuvud men så insåg jag att han bara hade valt att vända sig om och så hade jag fått hans röv uppkört mot mig istället. Jag räknade därför till 20 och nöp mig samtidigt i armen och tog några djupa andetag och kom fram till att sova, vem behöver det. Att somna vid halv två tiden och gå upp kl 6 is a pice of piss och föga att gnälla över.

Så ödets ironi gjorde att jag delade kupe med världens snällaste barn men kunde endå inte sova. Jag hatar inte längre SJ, jag hatar människor.

Imorgon så går tåget vidare mot stockholm. Vad kommer hända på denna resan? Hamnar jag bredvid vegan klara som inte använder deo och stinker våt katt eller bredvid naken jesper som insisterar på att vara naken. Fuck nows men jag ser ej fram emot resan.

Adjö

/D

4 comments:

Annarki said...

jag blev en gång utbjuden på opera när jag åkte tåg. dock gillar jag trance och inte opera, så jag tackade nej. men ändå, bra saker kan hända även på tåg. lycka till i mon ;)

therrorese said...

Vet du Dante. Jag hoppas du hamnar bredvid en galet het brud som drar med dig in på toa och tokhånglar upp dig!! Yey!

Dante said...

Annarki - under dom 4 månader jag vart av med mitt körkort så åkte jag tåg mellan malmö gbg sth varje vecka. Jag blev aldrig uppraggad.

Du typ åker tåg en gång i ditt liv och får ragg.

Jag förstår inte! Kan det ha att göra med att jag är en gammal gubbe med hår på tårna och en gubbmage och du en ung het donna.

Ja jag förstår inte ;-)

Therrorese - Har du varit innen på en sj toa? med min stora svarta fasa på 87 cm så får jag typ stå i korridoren med öppen dörr för att kissa. Det är en omöjlighet för mig att sexa med någon donna så där.

Osis annars tror jag verkligen det hade blivit så. verkligen aboslut ;-)

/D

Sus said...

hahaha!
Jag är glad att den stoora svarta fasan fick plats i flyttbilens kupé!

Jag har hånglat på en tågtoa!
Funkar bra men har lätt äckliga-benkes-baciller-fobi också och vill inte gärna röra ytor annat än nödvändigt på tåg.
OCh aaaaaldrig luta huvudet mot det mjuka!
Aldrig nånsin!