Thursday, June 07, 2007

Skum dag

Jag har inte riktigt bestämt mig om den här dagen är bra eller dålig.

När jag grävde djupt i garderoben så hittade jag ett par jeans som jag inte använt på år och dag, dom var typ nya. Det var ju positivt. Det som var negativt var att jag tydligen varit så här tjock förut eftersom dom passade.

Jag hittade även ett par andra brallor som jag inte ens fick på ena benet typ. Positivt att jag varit så smal. Negativt att jag blivit så tjock.

Jag hittade även ett par byxor som jag köpte för 3 år sedan dom passade hyfsat, dock var dom alldeles för långa. Jag kom ihåg att tjejen lovade att hon skulle lägga upp dom åt mig, det blev aldrig så tydligen. Positivt var att jag idag tog dom till en skrädare, negativt är ju att jag är en fet dvärg och inga kläder verka passa mig.

Sen var jag på gymmet idag och körde biceps och triceps och det var ju positivt, negativt var ju att jag så där helt fucking från nowhere fick stånd på gymmet, kul att prylarna funkar men va fan please inte på gymmet.

Ja som sagt en sjukt skum dag.

/D

Bildbevis från dagens gympass, jag spänner allt jag kan men det blir inte bättre än så här men snart så. Ironi att jag åker hiss istället för att ta tillfället i akt att motionera.

6 comments:

Therrorese said...

Snygg arm Dante....Det tar sig :)

Syra said...

Det är andra gången du råkar få fjäder på den inne på gymmet va? Låter som att du bygger dig ett schysst rykte :-)

Blingbling said...

Men gud, du har ju muskler. Lyllos. Skitsnygg arm =)

Petra said...

Bra med kläder i olika storlekar, så behöver man inte handla en massa om man råkar gå upp eller ner i vikt, haha... ;) Snygg arm, gör som tjejer bör och *busvisslar*.

grannen said...

Härlig överarm! Jag är allvarligt nyfiken, vad gör en man när han får stånd helt appropå ingenting? På ett gym, dessutom?

Dante said...

Therrorese - Du skall se min högra arm den är större av någon skum anledning ;-)

Syra - Helt fucking bizart att det händer på gymmet så där. Jag spanar absolut inte på tjejer eller så. Och det sker bara när jag lyfter tungt. Hehe dom på gymmet tycker nog bara jag är lat eftersom jag sätter mig ner och relaxar för att dölja mitt tillstånd.

Bling - Tack var du är snälL! Det börjar men det är en låååång väg kvar men till jul skall jag ha muskler!

Petra - Hehe jag har kläder för att överleva 20 kg upp och ner. Det är fan sjukt

Grannen - Jag sätter mig ner för att dölja så ingen ser det, sen tar jag och snärtar till den med fingret så den somnar av. Funkar nästa gång det är kelningsdags med någon snubbe. han lär icke gilla det ;-)

Therrorese Bling petra grannen ni är alla så snälla mot stackars Dante! jag blir glad som fan när ni är så snälla skall ni veta! När jag blir kung så skall ni få precis vad ni vill jämnt! ;-)

/D