Wednesday, November 08, 2006

Sexuellt vakuum

Jag kan ibland känna att jag som den 70 talist jag är befinner mig i ett vakuum. Ett sexuellt vakuum.

Ännu lever jag i celibatets tecken så här i efterskakningarna av tjejens dumpning. Men så fort gråtsnoret på kinden har torkat samt man tröttnat på alla deppiga counting crows plattor så måste man ju kamma mittbena och ge sig ut i sexträsket. Jag känner redan nu att det kommer uppstå en känsla av otillräcklighet en känsla av besvikelse. Häng med så skall jag förklara.

Idag växer kidsen upp med Rocco som husgud och har man inte kört en trekant med obligatoriskt fistfucking när man är 12 så skickas man till psykologen för att diskutera sitt hämmade sexliv. Vad fan har missionärs Dante att tillföra där? Som 33 årig gubbe blir man ju typ glad om man får upp den thats it.
Så gå på 60 talisterna dante och sluta gnäll säger ni. Går inte säger jag då.

Dom jävlarna växte ju upp i sexets storhetstid och har dessutom nu sexat i så jävla många år att dom tröttnat på vanlig hederlig in and out och nu istället åker på semester till mallis där dom kör partnerbyte med feta tyskar. Dom som stannar hemma får omöjligen orgasm om dom inte hängs upp och ner i en sexgunga samtidigt som ett gäng dvärgar springer omkring och kastar ägg på dom. Om cracy Dante med sin sexuella erfarenhet tagna från taskiga krogknull med tillståendet aspackad och med obligatorisk vinballe då föreslå något så "exotisk" som en 69 så kommer dom börja garva.

Så vad återstår? dejta 70talister sådana som jag, sådana som växte upp med Vilsen i pannkakan, barnjournalen och kamratposten. Den enda gnutta synd vi blev utsatta för var när tidningen okej körde topless bilder på samantha fox, thats it.

Vem fan vill sexa med en sån jävla hämmad looser? nä inte jag i alla fall. Vad blir över då? Just det ladies and germs, fuck all!

Nä dags för lite positivt tänkande nu känner jag. Det börjar ju vara lite inne med retro stil typ att man skall ha gamla mobiler. Kanske det är inne med gamla gubbar som kör fumlig tonnårsex. I så fall ladies I am your man!

Nä nu måste jag nog styra upp ett kösystem så nu har jag ej tid att skriva mer.

/D

6 comments:

Anonymous said...

Grym läsning!
hahaha

tror att det tog mig nästan 3 mån efter jag blev singel innan jag fick sexa hehe
Skralt utbud ;)

/Suz

Tone said...

haha, kör på, danne! tro mig, det finns vissa tjejer där ute som vill ha "normal" sex! (jag har flera singla tjejkompisar så jag vet, och säg till om du vil blind-data dom!) :)

Dante said...

Suz - Va tre månader? så länge kan jag ju inte vänta så gammal som jag är hinner jag ju dö innan dess ;-)

Tone - Vad har dina stackars tjejkompisar gjort för att förtjäna dina blinddate planer?
Skall du verkligen vara så hemsk mot dom? ;-)

/D

BisonFredrik said...

Inte ofta jag skrattar högt framför datorn när jag läser blogginlägg (eftersom jag är svårt hämmad och anhängare av teorin om att skratt är överreklamerat). Men jag kunde inte hålla mig. Tack för ett läsvärt inlägg. :)

Tone said...

är du SÅ illa, Dante?! att inte ens mina singla tjejkompisar har något att hämta...

Dante said...

Bisonfredrik - var det ett sånt där lätt nervöst skratt typ jag-känner-igen-mig-i-vad-han-säger-så-jag-skrattar-lite-hysteriskt-så-ingen-ser-att-jag-blir-skärrad?

;-)

Tone - Illa och illa det beror på hur man ser det. Det är många tjejer som tycker det är illa att killen dom dejtar är snyggare, smartare, rikare, roligare och charmiga än dom själva.

om dina tjejkompisar inte har några sådana problem utan är individer som är starka nog att hantera sådana killar ie Dante. Så är ju situationen helt tvärt emot illa. Den är snarare riktigt tip top. ;-)

/D