Sunday, November 12, 2006

Godmorgon världen!

Jag har inlett denna dagen med att kräkas tre gånger.

Det som irriterar mig i detta är inte att jag som 33 åring inte vet hur mycket sprit jag tål, utan att jag som 33 åring har glömt det mest elementära av fakta, något som vi alla lärde oss på barnjornalen, tugga din mat väldigt noga. I repeat tugga din mat.

I min ungdom så gjorde jag alltid detta i samband med utgång eftersom jag visste att om det skulle kräkas så mår halsen bäst när vältuggad mat lämnar strupen. Givetvis missades detta igår varpå det känns som min hals har medverkat i en gayporfilm och jag har blivit deepthrotad av Roccos stygga storebror. Tråkigt att det skall vara så här.

Över till kvällen.

Min kära X-tjej lagade en eminent frukost bestående av scramble eggs och bacon till mig och med detta under bältet så satte jag mig på 12.40 tåget över till Köpenhamn. Vid Örestad så joinade Magnus och väl inne på centralen så styrde vi med raska steg oss mot taxisarna för att ta oss till Casual CLothing för att shoppa.

Jag hade givetvis förberett mig väl och på min inköpslista så stod 1 Aquscutum skjorta och ett par One True saxon jeans. Väl inne på världens minsta affär med endast ett omklädningsrum så efter ha väntat i modiga 20 minuter på att killen innan mig skulle bli klar så provade jag skjortorna jag ville köpa. Jag var för fet för medium och för smal för large.

Mange stod ju ute och rökte och kunde inte råda mig. Gud vad jag saknade tjejen då, hon brukar styra upp läget hitta rätt storlekar rätt prylar vad jag gillar samtidigt som hon jagar bort alla som vill in i omklädningsrummet. Var gör Mange han står och röker. Jag fick panik, svetten droppade jag provade om samma skjorta, hämtade nya provade fel. Till slut fick jag tag i mange och fullkomligt släpande in honom i hytten så han fick vara second oppinion och han bekräftade att large såg för stort ut och medium för litet. Jag vart förbannad! jag ville köpa kläder. Så jag köpte en Hacket skjorta med långa armar som jag hatar som bara var lite för stor, jag köpte ett par OTS jeans som jag glömde att prova för jag fick panik. Typ 1900 danska kr åt helvete bara för att inte tjejen var med. Jag känner att allt är hennes ansvar här!

När jag lämnade affären så kände jag mig sjukt otillfredsställd, typ som du har stått och dansat med världens vackraste kvinna och du känner att ikväll kommer jag få ligga och det hela slutar med en stygg dåligt utförd avrunkning i en busskur. Så kändes det.

Magnus förstod och tog befälet och vi styrde med raska steg mot Puben, mange sa att det lättaste är att kröka så jag passar large. Tjejen som jag ringde för att gnälla (för övrigt så gav hon mig noll sympati) sa bara för stora kläder är fult på dig, banta så du kommer in medium. Ni förstår hur splittrad jag är som människa, råd från olika håll som säger tvärt emot varandra.

Vi landade på en skön pub och han beställa in våra två första julöl innan matchen City - Newcastle började. Vi fick i oss en del öl där och sakta men säkert började mitt humör återvända. Så där lagom fulla så kände jag att nu ville jag tävla. Så vi satte oss i en taxi som tog oss till en pub med biljardspel. Givetvis så var jag den moraliska vinnaren. 2-2 i biljarden, 2-0 i bilspelet, 1-1 i slalomen.

I och min överlägsenhet så beslutade vi oss för att byta ställe och öka tempot lite varpå mange styrde oss till det absolut sämsta hak jag varit på i hela mitt liv. Det vart endast en öl där sedan tog jag befälet och med världsvana steg så styrde jag oss till en krog som var helt tom men endå osade potential. Dom lirade jävligt bra musik och vi slog oss ner vid baren och tog beslutet att vi inte skulle dricka mer öl. Vi han väl hinka 7-8 GT innan mange fick tag i en drinklista och vi fick i oss ganska mycket olika slask drinkar. Stället var för övrigt nu fullt av vackra damer men vi liksom ignorerade det och krökade på istället, dock tror jag vi dracks shoots med 2 tjejer som jag helt ignorerade eftersom jag var fascinerade av en klassisk rullbandare som dom körde musiken på.

Jag fick givetvis beröm för mitt val av ställe.

I och med att klockan började närma sig midnatt så var det dags för oss att styra vår kos till Rust för att spana in en spelning. Stället var halvfullt och såg väl så där lovande så vi drog in ett par GT och fick för oss att dansa på det helt tomma dansgolvet. Jag har ingen som helst förklaring till detta men Mange och jag stod alltså och dansade i lite över en timme. Sist jag dansade så var det för jag verkligen verkligen ville ligga. Igår ville jag inte ligga endå dansade jag. Som sagt vi har inga förklaringar mer än att vi nog var jävligt berusade.

Bandet dök aldrig upp snopet! Så när dansgolvet vart för fullt för oss att ur våra Saturday Night fever svängar så gav vi upp och åkte hem. Vi kindpussade och vinkade bye bye till varandra vid tre tiden. Ett bra dagsverke med tanke på att vi knäppte första ölen vid halv två.

En bra kväll på min ära!
Nu skall jag gå och testa mina OTS jeans och se om dom funkar.

Lite frukost sen är jag Right as rain och redo att ta tag i den här dagen.

Adjö

/D

7 comments:

Puman said...

Att du kräks kan det bero på vinterkräksjukan och inget annat.
:)

Tone said...

Du får hyra in tjejen som Personal Shopper från och med nu! :)

Dante, detta borde du veta om, man skall inte shoppe i Köpenhamn, det är ju typ, med kronekursen och allt, dyraste stan i världen... man skall kolla på saker i köpenhamn, och sen köpa dom i Sverige! :)

Anonymous said...

Så mysigt att du spydde 3 gånger..

//M

Magnus said...

En helt enkelt briljant dag och kväll. Jag tycker att vi gjorde ett riktigt bra jobb och verkligen profilerade oss som goda individer. Trist att inte bandet behagade dyka upp men det kompenserades fullt ut av rullbandspelaren. Lysande att se vår enorma attraktionskraft i och med dels drinkstället samt dansgolvet, som båda var under konkurshot innan vi stegade in och satte färg på tillvaron. Bra jobbat!

Dante said...

Puman - Så måste det vara. Mange var ju lustigt nog helt okej dagen efter så det måste vara sjukdom på mig eller den där kebaben jag käkade.

Tone - Hon skall få bli min personal shopper! Hennes belönning kommer att bli att hon får njuta av att se min kropp halvavklädd i omklädningsrummet lite då och då ;-)

Anonymous - Att spy är inte mysigt det är äckligt

Mange - Jag fick en äcklig flashback att dom lirade freestyle och vi typ dansade och sjöng med? Vi måste antagligen döda alla på klubben så att inte ryktet sprider sig att två så creddiga snubbar som vi tappade rodret.

/D

Norra F. said...

En polare till mig spydde ner hela sängen, inkl sin flickvän i Fredags. Så du var inte värst ;)

Sus said...

Du såg lite blek ut igår.. hehe!