Sunday, November 05, 2006

Jag är inte bättre än så här

Jag börjar sakta men säkert komma in i da singel mood. Hela helgen har jag legat raklång på soffan och ätit junkfood och tränat noll gånger. Det kan bli bra det här!

Mitt själförtroende dalar i ungefär samma takt som tjejen ökar antalet km på hennes nyupptagna dagliga joggigrunda. Hon liksom glöder och ser väldigt hälsosam ut.

I början av hela detta singelpryl grejen så såg jag framför mig ett liv omgiven av trånande tjejer som alla vill njuta av min humor min gudomliga personlighet och sist men inte minst, 38 cm av Dantes stora svarta fasa.

Nu mera tenderar jag att se mitt liv i en nätbrynja framför taskigt producerat porr med en halvuppäten billyspizza på papptallriken framför mig minuten innan jag får en hjärtattack på grund av ett liv utan näring, sol och mänsklig kontakt. 5 månader efter hjärtattacken så kommer mina grannar i lägenhetskomplexet Barken i en taskig förrort klaga på lukten och när polisen bryter sig in i min lägenhet så kommer dom hitta mig halvtuppäten av min tax max.

För att få bort detta orostankar så gjorde jag idag Fultalstestet för att liksom få det svart på vitt att jag endå är en drömprins. http://www.fultal.com/start.php

Tja resultat gick väl lite så där. Det känns som jag har döden sittandes på mina axlar.

"Dina testresultat är klara

Ditt Fultal är: 3240
Du tillhör Fultalsgrupp 8
Ditt Fultal är skyhögt över Socialstyrelsensrekommendationer.

Analys: FY! Du är en synnerligen dekadent och dålig människa! På fultalsskalan slår du i taket.

Beräkningar visar att, vore det inte för sådana som dig, skulle Landstingen kunna lägga ner var tredje venerisk mottagning. Därmed är du och ett fåtal andra snuskhumrar direkt ansvariga för den dåliga standarden inom skola och äldrevård.

Antagligen är du känd från TV med alkoholproblem och/eller allvarliga problem med synen. Alternativt är du entusiastisk redaktör för en Swinger-spalt på en herrtidning som reser land och rike runt för att betygsätta olika klubbar.

Även om du för länge sedan gått förlorad i fulträsket, finns det fortfarande en chans för dig att betala tillbaka lite av det ditt fula leverne kostat samhället: Ditt höga fultal kan fungera som varnande exempel för andra. Anmäl dig omedelbums som fultals-ambassadör och res runt och berätta avskräckande om dina erfarenheter i svenska skolor!

Andra har svarat...
10% totalt tillhör denna grupp.
5% av tjejerna tillhör denna grupp.
12% av killarna tillhör denna grupp.
Medelåldern i denna grupp är 34 år"

/D

2 comments:

Anonymous said...

Jag gjorde testet i februari.
Fick då fultal; 1032 och hamnade i samma fultalsgrupp som du.

SÅ du är i gott sällskap :))

Dante said...

och du är ju dessutom ett halvt sekel äldre än mig och har endå precis fått en grabb som ser bra ut och kan typ både prata och tänka.

Fan det kanske finns hopp endå!

;-)