Thursday, November 09, 2006

Jag är inte så dum endå!

När ett problem, eller snarare än utmaning skall antas så finns det två tillvägagångssätt.
- Drick så mycket sprit du kan i cirkus 5 år och bete dig allmänt klantigt
- Lägg upp en strategi och bete dig så vuxet som möjligt.

Förra gången Dante blev singel då en blott 25 åring så valde jag strategi 1. Nu tänkte jag bita i det sura äpplet och acceptera att jag faktiskt är såpass vuxen att jag nu skall agera moget och på ett bra sätt!

Jag vinkar därmed byebye till forna synder såsom att anmäla mig till diverse kurser där det förväntade antalet tjejer var högt, låna kompisar ungar för att gå ut på Djurgården och locka tjejer till mig (storyn var att min fru hade dött i bilolycka och jag var så stark och tapper blabla) leka att jag var vegetarian samt gå på museum, tappa mitt cinemateket kort framför tjejer som såg så där kulturella ut.

Nää allt det där är gjort och skall inte göras om! Denna gången skall jag endast sälja mig själv, mitt riktiga jag. Det må vara en lätt rea men nu skall det anammas ärlighet!

Min mognad skrämmer mig! Kanske inte så mycket att jag agerat vuxet utan snarare att jag liksom inser att det kan bli svårt att sälja en lätt begagnad Dante med tillhörande skavanker.

Jag jobbar nu aktivt med en SWOT analys, tack Magnus för ditt bidrag! Tjejen var inte lika entusiastisk och mailade tillbaka att hon endast vill skriva om mina svagheter, det skrämmer mig! Min förra tjej innan tjejen skrev på ett vackert diplom där hon starkt rekade mig, nu kan jag inte hitta det där jäkla pappret. Kanske lika bra det, diplomet känns lite urvattnat i och med att det har 8 år på nacken. Jag inser att jag borde få tjejen att skriva på ett nytt diplom. Det kan bli svårt.

Jag kan vara så där uber snäll alternativt köpa massa kläder till henne, that would do the trick. Men då blir hon ju liksom köpt typ mutad och då är jag ju egentligen tillbaka till min strategi 1, dvs falsk marknadsföring och det skulle jag ju inte pyssla med. Men samtidigt så känns ju ett diplom från tjejen i dagsläget knappast som ett dokument som skulle hjälpa mig. Jag har ett problem.

Men samtidigt som jag skriver detta så inser jag hur jag skall lösa biffen.

Jag skall vara precis mig själv! Sakna allt vad initiativförmåga är för något, blanda vittvätt och svarta sockor, stå och laga mat och stöka ner hela köket, snarka. Allt detta kommer göra tjejen galen och till slut så kommer hon inse att enda sättet att få mig att lämna lägenheten är att skicka problemet någon annan stans. Detta kan hon ju påverka genom att skriva en klockren referens åt mig. Det blir ju inte falsk marknadsföring då, jag menar jag kan ju inte ta ansvar för om andra personer runt omkring mig friserar sanningen lite.

Erkänn att jag är smart!

Adjö!

/D

ps. Idag just nu känns det som jag är övertygad att jag skall gå och träna för första gången sedan i somras. Det skall bli spännande i morgon och se om jag gjorde det.

3 comments:

Norra F. said...

Jag blandade svart och vitt en gång. En gång och aldrig mer. Testa!

Tone said...

blev det träning? cyklar du fortfarande eller tränar du inomhus nu?

Dante said...

norra.F - jag har tetsat och då uppstår det en slags gråhet över kläderna som inte alls matchar tjejens övriga outfits. Hon vart sur på mig, rätt så mycket sur minns jag.

Tone- yes! Fan igår gick jag och tränade, gym och sån där jävla stepmaskin. Cyckeln är avställd för iår, sorry att du missade chansen att se mig i cyckelbyxor med vaderat bakdel. ;-)

/D