Thursday, December 14, 2006

Trött

Igår var jag och tränade. Som en liten belöning till mig själv så sket jag i att springa och köra crosstrainer utan jag körde bara muskler. Det var så kul! Nu kanske ni tror att jag känner mig så där skönt hård i musklerna och så där snygg och bäst som man gör efter ett hårt gympass!

Men ni har fel, jag känner mig lika fräsch som slasken dagen efter en skön middag med för mycket sprit. Ni vet synen, en halväten oxfilé, lite brun sallad, några fimpar, 2 portions snus och en halvtuggad spya, ungefär så känner jag mig. Dock är det inte träningens fel, felet är att jag i morse gick jag upp allt för tidigt. Kl 05.25 ringde min väckarklocka varpå jag gick upp duschade klädde på mig och packade min lilla väska och hoppade in i taxin till det väntade x2000 tåget som skulle ta mig till Göteborg.

Tåget var försenad med 40 minuter och skulle först lämna Malmö C vid 06.40 tiden. Att stå i dryga 40 minuter på centralen kändes okul men då fick jag en ide. Ett Öresunds tåg till Götet stod på spåret bredvid men avgång 06.08 så det tog jag. Detta tåget tar ju lite längre tid men skulle endå vara uppe snabbare än det försenade x2000. Jag kände mig smart. Det var jag inte. Att åka länge på ett tåg är inte kul, speciellt inte som jag fick en plats där man satt med en lirare bredvid än och 2 lirare mitt emot mig. Istället för att behöva stå ut med en idiot så hade jag nu tre idioter att stå ut med. Obra.

Jag skall ha cred som lyckades ignorera min misär och somnade. Dock så blev jag väkt av en gymnasieklassen som steg på tåget i Helsingborg, dom skulle till varbergsfästning. Kul att titta på småtjejer tänker ni. Nja det hade kanske varit kul om jag var döv, oj vad dom lätt. Uppspelta var dom som dom snortat knark inför resan. Det var nästan omöjligt att somna om. När dom steg av i Varberg så slöts sig mina trötta ögon och jag kunde äntligen sova! Sova i ynkliga 25 minuter innan tåget anlände till Kungsbacka, där fick vi gå av tåget på grund av vatten i tunneln mellan Mölndal och Göteborg för att åka buss sista biten. En rätt så obra tågresa helt enkelt.

Well bara 5 månader och 3 veckor kvar tills jag får tillbaka mitt körkort!



/D

2 comments:

Anonymous said...

hos mig får du alltid medlidenhet när det gäller SJ och långa resor i allmenhet...

men när flyttar du in i lägenheten i göteborg då? :)

Dante said...

Tone - Du är en god människa! Sådana som du görs inte längre! Jag skall börja fira 17 maj för att hedra dig!

Göteborg ser ut att få vänta på mig någon månad eller två, det gick inte riktigt i lås med lyan tyvärr

/D