Saturday, December 16, 2006

Mange har fuckat up.

Mange ringer i fredags och är nöjd glad och stolt! Han anser att han har spelat sina kort rätt och har en upp på hans tjej J.

Som den mer erfarna och framförallt mer intelligenta kille så fick jag förklara för mange att han fuckat up. Fuckat upp big time till och med.

Mange är en kille som älskar sin fotboll och han säger inte nej till ett eller två glas öl. Dessa intressen går inte alltid att riktigt att utveckla när man lever i ett samboförhållande. Mången gång har jag hört mange gnälla över att dom bara har en tv och att hans tjej, som tydligen är den som bestämmer, älskar serier som alltid krockar med Champions League, varpå mange väldigt sällan får avnjuta fotboll i sitt hem.

Dock skall Mange ha cred som har lärt sig att utnyttja J förkärlek för desperate housewifes och lost. Genom att på dagarna visa upp sig från sin allra charmigaste sida, tvätta laga mat och vara en allmän pärla så har J fått skuldkänslor när hon bänkar sig framför tvn och med en urskuldande blick sagt till Mange att det är okej om han vill gå till Paddington och se på matchen.

Jag har många gånger givit Mange en eloge att han lyckas kombinera sitt intresse för boll och öl samtidigt som hans J får som hon vill och är happy. Jag tror till och med J nästan får skuldkänslor som nästintill tvingar iväg Mange ut i kylan så när han väl kommer hem så får han kärlek. Well förutom dom gånger jag har varit i stan och vi har druckit lite för mycket.

Ja som synes har grabben haft en perfekt setup!

Men nu kommer vi till delen där han fuckad up. Han har låtit materialismens klor hugga tag ihonom och för cirkus 1 år sedan så skaffade dom sig två tvapparater. Well det har endå funkat att se på CL boll i och med att se boll på den mindre tvn inte är helt optimalt. Jag varnade honom dock att han var farligt nära att mista sina Paddington privileges. Uppenbarligen lyssnade han inte på mig eftersom han i fredags ringde upp glad som ett barn eftersom han genom att vara en liten drömprins lyckas få igenom, efter år av tjat, sin önskan att teckna en sportkanal på deras kabeltv.

Ja visst må det verka som en bedrift att i en sambo relation få igenom att man skall ha en sportkanal hemma. Men J är så mycket smartare än Mange. Genom att:
A) dom har två tvapparater
B) sportkanaler som visar alla matcher
Så har nu magnus ingen ursäkt att smita iväg till puben. Byebye salt and vineger chips, byebye till Buddingtons öl bye bye till goda shoots.

J som är en tjej med huvudet på skaft insåg att faran med att ha en Dante i stan med lätthet skulle kunna innebära att Mange blev en krogalkis. Så därför så lär hon gått med på sportkanal.

När jag lyfte fram detta för mange så blev han tyst ett slag sen försökte han lite desperat lyfta fram att man kan dricka hemma och ha mumsiga snacks.

Ja mange dricka o snacksa hemma kmmer du få göra, grönt tea och ett äpple.

Du hade himlen som i en liten ask och du fuckade upp.

Tragiskt grabben tragiskt!

/D

3 comments:

Anonymous said...

ännu ett bevis på att vi tjejer är lite smartare än ni killar.. :)

Anette said...

Hahaha, hur ni än gör så vinner vi tjejer alltid. Att ni aldrig lär er... ;)

Dante said...

Tone och anette- Hepp hepp! Dra nu inte alla killar över en kamm.

Mange är ju lite speciell, en trevlig grabb men absolut inte the sharpest tool in the shed så att säga.

;-)

/D