Friday, January 25, 2008

Nu tar jag helg!

Jaha så var det dags att stänga den här veckan, och jag passar även på att stänga 2007. 2007 såg Dante med stapplande steg bege sig ut i dejtingträsket igen. Det hela slutade ju tämligen fiasko artat och jag har två avslutade relationer att visa upp.

Tjej nr 1 har nyligen börjat dyka upp på Dantes msn igen, trevligt alltid kul att kunna vara pals med gamla dejter. Dock om jag får välja samtals ämnen så står väl kanske inte recensioner i sängen på hennes nya kille så där jättehögt i kurs. Det finns få saker som slår att höra sina x prata om sina nya knullhingstar.

Tjej nr 2 är jag övertygad om skulle mörda mig om hon fick chansen, i ofs med all rätt, varpå jag är tämligen lättad över att det råder en viss distans mellan oss, även om det är lite sorgligt.

ont i magen och ångest är nog 2007 års ledord.

Men nu tar vi nya tag och jag tror 2008 kan bli ett bra år. Streamad porr blir allt vanliga och vi kan äntligen säga hejdå till dålig producerad porr med bildkvalité som krävde det yttersta av oss Herrsurfare. Men som sagt 2008 kommer bli ett bra år.

Jaha tro det eller ej men ikväll skall farbror Dante gå ut på lokal. Jag ställer fram min rullator och pressar mina allra finaste gå bort byxor och så skall jag ansa mitt kön och skrubba det rent och sen skall jag gå ut och dricka portvin hela kvällen.

Hmm nä riktigt så illa är det väl inte, lite liv och in the know finns det nog kvar i farbror Dante endå. Men på ett allt annat en coolt och blaséaktigt sätt så ser jag fram emot kvällen. Jag skall dricka mig riktigt berusad och jag skall släppa loss odjuret inom mig ikväll. Det kan bli en intressant kväll.

Ha en trevlig helg på er

/D

4 comments:

Sus said...

Fan, jag vill också bli full ikväll.
Befinner mig visst alltid på fel ort! Här är alal trötta och sjuka...

Ha det så kul då!

SurSus

Dante said...

jag kan ringa dig kontinuerligt under kvällen och ger dig liverapporter. Då kanske det känns som du är med ute.

kan bli bra!

/D

Petra said...

Jag lydde ditt råd om att sprita ner mig för att inte bli sjuk. Jag har varit nästan konstant full sen klockan 20 i fredags och gissa vad? Jag har inte blivit sjuk en enda gång :D

Dante said...

Petra! bra där!

Du skall ha en eloge som tar till dig det farbror Dante säger. Det tyder på att du har karaktär. Jag är stolt över dig. Givetviss har jag massa små tips kvar i min rockärm.

Jag må vara en farbror men koll har jag! ;-)

/D