Tuesday, January 22, 2008

Det var bättre förr

Okej nedan inlägg var ju typ kul när jag skrev det i bilen imorse. Varför det tar så här lång tid när jag lägger upp inlägget via telefonen vet i fan. Dock så vill jag att ni ettriga vi är uppvuxna med en dator vid era fingertoppar skall komma ihåg att farbror Dante han är så gammal så han gick på skrivmaskinskurs i skolan. Där satt vi och så var det förtäckt för tangenterna och slog man i fel bokstav så fick man skäll. Alltså ingen dator utan en skrivmaskin.

Well idag pallar jag inte skriva mer jag måste ju jobba lite också. Jag vet fan vilka som läser här om ni även läser på det forum jag skriver på ibland så har ni redan fått ta del av min fantastiska anekdot nedan som svar på någon som efterlyste dejtingstories som gått så där lite halvbra.
´

Jag har en date som jag kanske inte hanterade så där helt klockrent dock så var det typ 100 år sedan när jag var en liten parvel och en rookie på att dejta. jag var väl typ 17 år.

Redan på den tiden så var jag mest yta och väldigt lite djup så jag var mån om att dom yttre förutsättningarna skulle sitta perfekt. typ jag skulle se snygg ut och jag skulle vara cool så att min omogna fasad inte skulle lysa igenom allt för starkt.

Dejten jag skulle på vad med en tjej som var 2-3 år äldre än mig vilket är plenty mycket i den ålder, desto viktigare att jag då skulle agera som den världsvana sköna lirare jag egentligen inte var. Så istället för att ta henne till vår lilla stads restaurang så tog jag henne till stora staden Darlington där jag hade bokat bord på en italiensk restaurang (hej klyscha). Eftersom jag är lite så där barnslig när det kommer till mat och icke gillar att beställa några svåra fina saker så var jag ytterst nära att beställa en pizza men i sista stund tänkte jag till att fan pizza det är precis något sånt där som en osäker 17 åring hade beställt så jag tog in någon svår pasta istället.

Dejten gick bra! Snygg var jag också i min nystrukna vita skjorta till min favorit Dieseljeans, ligga låg helt klart up for grabs. Som pricken över i så fick jag beställa in en flaska vin utan att kypare började jiddra om ålder. Jag var mr världsvan och jag var så jävla trevlig och kände mig så helt i kontroll. Sen kom maten in och jag började äta, ni vet den där vita servetten som brukar ligga vid besticken, tanken är då att man inte, som jag gjorde skall typ tappa den på golvet och låta den ligga där, utan man skall använda den som skydd från att spilla på sig själv. Det gjorde inte jag som sagt med resultatet att jag hade en vit skjorta som nu såg ut som någon hade kastat rödmålarfärg på. Hela jag var nersölad. Det var här någonstans jag dog, Jag tappade mitt cool började svettas började stamma sa dumma saker och inom loppet av 5 minuter så gick jag från en cool och trevlig potentiell liggpartner till att vara någon hon ville köra tillbaka till dagiset blåklockan. Det blev inge ligga inge håll handen ingen fika efteråt allt jag ville vara bara att få komma hem krypa ner i min säng. Väl hemma i sängen så låg jag där och vältrade mig i min skam upplandat med lite fyllekåthet, jag somnade förövrigt utan att torka av handen och avnjöt en natt fylld med ångest.

Det kan tyckas att detta är banalt och fånigt men när jag tänker på det än idag så rodnar jag enda upp i hårfästet och blir svettig och ryser av obehag.

Träffade jag tjejen igen? Ja faktiskt och jag tackar mina vänner sprit och dålig självdisciplin för att tjejen ifråga skulle gå med på ett romantiskt fyllegeggning några månader senare.

Vackert!

/D

2 comments:

Petra said...

Dante, du är verkligen en räddare i nöden ^^ Kan du inte skicka ett signerat idolfoto?

Dante said...

Petra - Jag har så mycket ölmage så om jag skulle skicka ett kort på mig själv så skulle det gå åt en halv regnskog. Och det vill vi ju inte.

;-)

/D