Tuesday, February 06, 2007

En bra dag!

I morse vaknade jag upp i Skövde på ett sunkigt hotell. Idag går jag och lägger mig på ett sunkigt övernattsrum på kontoret i stockholm. Om ni mina kära bloggläsare studerar flitigt och tar en examen från ett bättre engelskt universitet och därefter följer upp era studier med ett 10-tal år med diverse chefstjänster inom telcovärlden så kan ni hamna där jag är. Ligger ni i så kan ni få det precis så här bra! En utopi kanske men värt att sträva emot.

Pricken över i är när man äntligen jobbat klart och efter nätter av ensamhet i kalla stockolm och världens obekvämast säng laddar batterierna genom att åka hem, dvs leva och bo i en idyll som hade fått Lars Noren författarpenna att glöda. Låter jag bitter?

Ni har fel! Allt detta gör att jag äntligen känner mig riktigt lycklig! Mitt mål har länge varit att bli utbränd. Sitta hemma och käka popcorn och följa emerdale farm. Men hur jag än slitit och kört 60 timmars veckor dom senaste åren så händer nada med mig. Men nu ser jag att jag kan lyckas, jag skall testa att försöka skära ner sömnen till 4-5 timmar per natt. Jag gör nu sista rycket, lyckas inte detta får jag väl sätta mig på Ica och bli utbränd som alla andra. Tråkigt bara, jag som inte klär i rött.

Annat kul som har hänt i mitt spännande liv.

Jag har testat Gilettes nya fembladiga rakblad.
+ kinden blir len som knät på en porrskådis.
- Det är inte längre någon spänning att raka pungen, det är nästintill omöjligt att skära sig. Som alla vet så rakas pungen med fördel med bättre begagnat engångsrakblad.

Jag har tränat
+ jag är snygg och stark
- I och med att jag är så perfekt snygg så kan mitt nyinköpta sats kort vara en dum investering.

Vänligen notera allt detta och skriv upp det i era, Dantes intressanta fakta bok.

Adjö nu skall jag jobba

/D

1 comment:

Anonymous said...

Jag hoppas allvarligt talat att du inte tänkt ha det så här alltför länge. Har du det?