Tuesday, May 06, 2008

Cliffan


Slutet av 90 talet vart jag portad från clif barnes dom verkar ha glömt det jag fick både äta o dricka. Bra där

5 comments:

Sus said...

Are You Here????

Anonymous said...

Mwahahaha, det ska mycket till för att bli portad från stället som är mest känt för sitt tokröj med dans på diverse stolar och bord....Säger som Sus. Är du här??

rewdboy said...

för att vara en snubbe som skriver sjukt bra texter så är det otroligt att en såhär kort text kan innehålla så mycket språkliga fel. inga punkter och särskrivningar så det visslar om det.

iofs..det är en blogg och då är det enligt mig helt ok att skriva som man vill faktiskt. det är ju lite det som är charmen med bloggar. men jag blir ändå fascinerad.

hehe..påminner lite om min polare som "är sämst på data". när han e i thailand å andra suspekta ställen så brukar han maila mig. problemet är bara att han för det första stavar som en nyfödd get och dessutom så har han sjukt svårt att hitta tangenterna. det tar en kvart att skriva "hej". han använder nån slags variant av pekfingervalsen medelst användning av endast höger pekfinger och stor koncentration där tungan tillåmed sticker ut ur munnen på honom. hans mail brukar bli max 2 rader långa i stil med

"hej hur mår du jag mår bra fint väder sol igår ute nu bakis hej då"


och, förresten!! vad fan...e du i estocolmo din jävel? ge fan i våra brudar bara.
:-)

Dante said...

sus - det var en riktig snabbvisit måste jag säga, upp på eftermiddagen för att vara med på middagen och sen jobba nästa dag o sen hem. Next time så får vi hooka upp!

Terror - jag kom fan inte ens ihåg vad jag gjorde men jag vart så där riktigt utslängd som i en gammal westenfilm spark i röven och ut för trappan. Det var tider det.

Rewdboy - Fan jag är tokigt ordblind me. Sen gjorde jag ju också cliffan inlägget från en mobiltelefon så där lagom salongsberusad. Att jag med mina prinskorvsfingrar ens lyckades pricka tangenterna på mini telefonen tycker jag är stort!

/D

rewdboy said...

:-)