Wednesday, April 02, 2008

Fuck lill lördag

Jag lever. Mer än så är det inte.

På söndagen så var det ju allsvensk premiär i boll, även om mitt lag inte spelade så var det ju på sin plats att se på matchen på en skön pub. Nackdelen med sköna pubar är att man dricker väldigt många öl. På puben så satt det två lirare som varit och handlat hos oss så vi slog ner oss där och snackade skit och ölade på hyffsat bra. Framåt kvällskvisten så begav vi oss till en av killarnas lya för att öla mer. Varför inte liksom det var ju trotts allt söndag.

Det visade sig att snubben i fråga jobbade som PT och så där lite halvpackad på en söndagkväll så kändes det som en bra ide att jag skulle anlita honom och att vi skulle köra big time och hej och hå. Han började babbla om att göra hembesök och gå igenom mitt skafferi och frys, kort sagt han verkade vara värsta gestapo liraren men det underliga var på söndageskvällen så såg jag ej detta jag såg bara harmoni.

Låt oss säga på måndag morgon var min ångest jobbig. Bakis som ett djur och ett jobbigt visitkort i fickan och löftet att ringa på onsdag rang i mina öron. Till råga på allt så dök två chefer upp på måndagen som jag skulle underhålla. Hela dagen var seg som fan. Vid fem droppade jag av killarna på hotellet för att gå till min match som utspelade sig live på Malmö stadion, där jag skulle se mästa mästarna krossa MFF. Fotboll och knark hör ju ihop och mer så på en premiär men i och med att polisen var så anti mig förra året och dom var liksom överallt i år igen så vågade jag inte knarka. Jag är fan livrädd att dom skall suga in än och ta prover och sen blir det hej fotbojja. Så det fick bli öl. Dom första 2-3 ölen var jobbiga att dricka men sen lättade det upp en del.

Matchen var kass ifk har ju alltid haft svårt att prestera mot bottenlagen. Vi brukar år ut och år in tappa poäng mot skitlag som Trelleborg, Gävle osv osv. Så det är föga förvånande att vi tappade poäng mot Malmö. När vi möter kvalificerat motstånd, ja då brukar det gå bättre och då brukar vi vinna.

Igår så var jag tyvärr tvungen att underhålla mina chefer på kvällen så det blev först pub med öl och fotboll (champions league) sen skulle farbröderna nödvändigtvis gå på den skabbigaste nattklubben i stan Scandic Crown. Där blev det massa drinkar, drinkar som gjorde min uppgång vid 07.30tämligen svår. Jag är sjukt trött.

Så vad skall jag göra ikväll, sova tror ni. Icke jag skall spela squash kl 18.00 sen ville snubben ut och dricka öl, han babblade något om lill lördag. Fuck lill lördag säger jag, jag tänker fejka dödsfall i familjen eller vad fan som helst jag måste hem och softa lite. Farbror Dante är sliten.

/D

No comments: