Saturday, March 29, 2008

Var är våren?

Nu jävlar får det vara nog med vinter. Jag är grymt trött på det här. Alltså jag skiter väl iofs om det är kallt grått och trist. Det som stör mig är att jag vill få börja ha på mig mina vårkläder.

Jag har köpt två så as snygga vårjackor, när skall jag få börja använda dom?


På måndag börjar fotbollen btw det skall bli så grymt jäkla skönt, jag har längtat!

Jag ser att tanterna S och A har börjat funbeta sig och gör sig redo för sommaren. Så genomskinligt ni vill bara ligga med tonnårspojkar. För mig har träningen ett helt annat syfte jag vill uppnå ett anligt lugnt och själslig harmoni som liksom ringar in den fantastiska människa jag är. Jag har lite jobb folk i stan i dagarna tre men så fort dom har åkt så skall jag ta min plånbok och pallra min sälformade kropp till närmast gym. Det här kommer bli bra.

I går åt jag kebab.

/D

8 comments:

Frk Fri said...

En och annan tonårspojke är väl inte fel. :P

Sus said...

Tonårspojkar äter jag till frukost!!!
Även utan träning!!

;)

Sus said...

Hur var skottstatistiken på matchen i måndags???
Hehe

therrorese said...

Gym igen minsann?
Jag premiärade min skinnjacka igen i förrgår. I Stockholm. Det du!

rewdboy said...

jao mannen! du måste uppdatera mera. jag har inget att läsa på dagarna..

Anette said...

Du får ta och komma hit, här är det varmt och skönt :) Fast å andra sidan, du skulle inte ha användning av jackorna här heller när jag tänker efter... ;))

Dante said...

Frk Fri och Sus alla mina kompisar tycker ni är skitsexiga milfs! Jag har ju mer än mamma/mormor relation till er så jag ser ju kanske inte samma sak jämnt men visst lite ärtiga är ni väl. Bra där!

Sus - Om det var en allsvenska i att sumpa målchanser så hade MFF varit favorit.

terror - När jag väl är igång så älskar jag att träna. Men så fort jag får minsta ursäkt att sluta så gör jag det. Jag är tämligen störd. Här i malmö har vi på oss skjorts i dag.

Rewdboy - Du skall få dagens boktips från mig http://www.borrmagazine.com perfekt att slå ihäl sega jobbdagar!

Net - Hade jag inte sätt ut som en blottare om jag i 35 graders värme gick omkring i lång rock. Det hade iofs varit kul att se ut som en blottare. Jag tror banne mig jag kommer och hälsar på!

rewdboy said...

jo, borr har jag faktiskt läst en del. men jag tycker den har varit roligare. så jag litar på att få läsa om ditt liv istället. tex när du blir gripen på fotbollsmatch för att ha kastat in bengaler eller hånat motståndarmålisen med apartheidramsor