Saturday, March 01, 2008

Nu vänder vi på det här!

Igår var ju värsta farliga dagen för en sån handsome filur som farbror Dante är, skottdagen då tjejer kan fria till killar. Vad göra mer än att gå under jorden för stackars farbror Dante. Jag är ju en såååååå eftersökt ung man no doubt har tjejer vallfärdat till malmö för att fria till mig men jag var steget förre jag låg gömd i min lilla butik hela kvällen och natten.

Det är förändringens tid för övrigt. I veckan så kommer jag gå ut med strikta instruktioner till mina vänner att börja ljuga om sin ålder.

Så här är det för ett gäng år sedan visst fans det trettiofemåringar, ja rent av 40åringar, i ens liv. Dom var typ kompisar till ens föräldrar eller så var man insnöad i en MILF period och satt och glodde på housewife sex på datorn i sitt illa belysta pojkrum. Bra så.

Men nu är dessa 35 – 40 åringar ens vänner. Plötsligt så finns dom bara runt än lika plötsligt som såren på kuken efter den där resan till grekland med grabbgänget på 80talet. Jag finner mig själv språka med dessa varelser på msn via mail telefon och irl, dom förstår mig och jag förstår dom. Vi har rent av ett utbytte av varandra på något sätt eftersom vi håller kontakten.

jag blir fan förolämpad! Ni äldre skall skaka på huvudet åt mig ni skall inte förstå vad jag kommer ifrån med mina värderingar om musik kläder våld och knark. Och jag skall inte förstå er, jag skall tycka att ni är ett gäng gamla has beens som är lika ute som turksvaj på brallorna. Men nä vi förstår varandra. Fy fan!

Jag är inte dummare än att jag förstår att detta kan, och jag skriver kan, beror på att det är jag som blivit äldre. Det får mig att känna obehag och jag tänker härmed gå ut med strikts instruktioner till alla att om ni är över 35 år så vill jag att ni ljuger om er ålder om ämnet skulle dyka upp i någon konversation. Det skulle få mig att må mycket bättre.

Kan vi jobba så?

/D

5 comments:

Anonymous said...

Hahah, själv var jag på 40-årskalas förra veckan. Du må tro det var obehagligt.

Jag kom dit som en trotsig tonåring i hoody och baggyjeans. Observera att det var smokingmiddag i röda rummet på berns. Så jag har dragit mitt strå till stacken. Jag ljög och sa att jag var 25. Seger.

bling

Frk Fri said...

Jag visade legitimation på Systembolaget. Inte för att jag slängde upp det av gammal reflex, utan för att de frågade.

Detta hände dessutom två gånger inom loppet av en vecka. Helt underbart... Vi kan säga att jag är 23 om du vill.

Anette said...

Pratade med några unga(väldigt så), svenska tjejer när jag var ute i veckan och fick höra att jag inte kunde vara mer än 28-29...och eftersom det var tjejer med koll så måste det ju stämma. Så mitt citat från senaste födelsedagen sitter som en smäck "Like every woman my age, I'm 28 years old" :)

therrorese said...

Jag är max 25. Resten av livet. Så det är cool Dante.

Sus said...

Im 40 and proud!
Så get use to it ;)