Tuesday, May 30, 2006

utmana mig! Hjälp mig!

jag saknar utmaningar! Jag har tråkigt! och allt är ålderdomens fel.

När jag var ung så var allt en utmaning, allt var en tävling! Nya länder att besöka nya jobb att ta sig ann, försöka slå sig in i universitetslaget i rugby, tennis, squash bowling, se hur lite man kunde plugga och endå sätta tentan, tävla tävla spänning spänning jämnt!

Nu är det noll zero nada zipp tävling noll utmaningar. Jag har hittat tjejen man skall härja runt med, jag har dragit igång tre kontor för jobbet, nu skall vi typ bara sälja mer men min region är redan bäst ingen av mina polare vill tävla i något och när dom väl gör det så vinner jag för lätt.

Hur tävlar gamlingar hur utmanar gamlingar sig?
Räcker det verkligen att man klarar av fem rader lodrätt på melodikrysset? Eller att man vinner 25 kg fritt kaffe på bingolotto? Jag tror inte det! Visst jag vet at typ varannan radhusgamling på helgerna kör partnerbyten och klär varandra i plastkläder och hänger upp varandra i krokar i taket eller kanske i någon specialdesignad sexgunga. Men surely så måste det finnas andra sätt att utmana sig själv?

Tjejen - Nej jag ser det inte som en utmaning eller en tävling att hitta det perfekta inredningsdetaljen till det absolut bästa priset.

Nä nu jäklar vill jag ha spänning och utmaningar!

Förslag bitte!

/D

12 comments:

Anonymous said...

När jag kommer på en bra utmaning, så återkommer jag!
Men va fasiken, nått finns det väl? Gammlings sporter som Boule eller Golf är väl inget. *skratt*

Anonymous said...

du kan ju försöka para ihop alla sockor felfritt, vilket även innebär att du måste hitta alla försvunna makor till uddasockorna.

Anonymous said...

Bra ide Tjejen!
Annars... den ultimata vuxenutmaningen... skaffa barn!!! Hehe

Dante said...

Rita - Tack för att du på ett seriöst sätt tar dig ann denna livsvikta fråga!

Boule känns lite beigt men golf, tja varför inte! Jag slutade med golf när jag var 18 för jag blev så förbannad och mitt temprament inte passde sig in på banan. Hmm golf åker upp på listan!

Tone- eller varför inte hur länge jag kan hålla andan, klara mig utan mat, från vilken våning jag kan kasta mig ifrån och endå överleva. Det skall vara lite kul utmaning och inte självplågeri ;-)

Att spara pengar när jag lever med tjejen, well tillåt mig småle.

Tjejen - när jag tvättar så parar jag ihop alla strumpor och lägger in dom i din och min garderobb. När du tvättar så läggs allt ien stor tvättpåse huller och buller oc jag tvingas spendera varje morgon 4,5 minuter för att para ihop strumpor.

En bättre umaning hade varit att få dig att vika ihop strumporna efter ditt tvättpass.

Arne - tja barn kanske är den ultimata utmaning, typ zickzacka snorrisana genom ett liv utan knark, rån av gamla tanter och vegantankar. Helt klart en värdig utmaning.

Jag sätter upp minisnorisar på listan strax efter golf!

Keep them coming!

/D

Anette said...

tycker helt klart du ska ta upp golfen igen - då har jag en anledning att åka ner till Skåneland, för att ge dig en ordentligt match :)

och eftersom du kommer förlora stort och vilja ha revansch så blir det ett perfekt sätt för dig och tjejen att komma och hälsa på mig i det stora shoppingmeckat till hösten... ;)

Anonymous said...

nu talar du inte helt och hållet sanning, dante.

net, han bryter klubbor när han spelar, har jag hört. så en stor utmaning, innan spelet kan få chans att spelas, blir för honom att tya sig.

Anette said...

tjejen, inga problem...jag får ta med mig ett antal bra mutor för att få honom på bra humör. sen kan det vara så att han mött sin överman när det kommer till humöret på banan ;)

A. von Achtersnurra said...

Du ska naturligtvis satsa på en karriär som balettdansör! Snurra runt på tå i en tjusig piruett iförd någon slags babyrosa kroppsstrumpa…

Johan said...

Utmana polarna på stryktipstävling, vinnaren får pizza och öl.
Kör laserdome, den som inte bärs ut på bår efter andnöd och hjärtstillestånd får pizza och öl av de övriga. Andraplatsen får använda återupplivningsutrustningen.

Anonymous said...

När du besöker Sveriges framsida nästa gång (sthlm alltså) så utmanar jag dig på en runda Frisbeegolf!

;)

/ Patrik

Anonymous said...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

Anonymous said...

Your website has a useful information for beginners like me.
»