Friday, May 05, 2006

Gnälla utan att kritisera

Jag vill inte kritisera för tjejen gör ett magiskt jobb när hon fixar att montera och skruva och få på plats alla skåp. En dock kan jag konstatera att idag dryga 1 månad efter vi flyttade in med 50 talet kartonger sängar skåp soffor och jada jada så är det stökigare en någonsin hemma dvs mer kaos än vad det var när vi hade dumpat av vårat bohag i hemmet.

Jösses!

Nu är det sth som gäller, bye

/D

4 comments:

Anette said...

Du kompis. Aldrig fallit dig in att det inte bara ligger på tjejen att plocka undan kartonger och diverse annat? Om du inte gillar stöket, gör nåt åt det ;)

Sorry, men idag är inte ni karlar mycket värda. Long story. :)

Anonymous said...

net, du har så rätt!

han brukade vara ögongodis, nu vete fan vad han är till för.

det blir stökigt när man väggmonterar fem garderober i klädkammaren och det dessutom är gipsväggar man ska fästa eländet på och man måste gissa sig till vilka expanderpluggar man ska köpa genom att först skruva in träskruvar, skruva ut dem, kolla hur långt det gick att skruva och först därefter kan man åka till byggjävlavaruhuset och köpa grejor. ikea-grejorna har 50 proc. sannolikhet för fel på varan och förpackningen är alltid större än dess innehåll.

Anette said...

Tjejen, ibland tycker jag att han ger dig oförtjänt mycket kritik så kunde lixom inte låta bli. Och jag lovar, han kommer väl komma hem efter besöket här i storstan och klaga på att kartongerna fortfarande står framme.

Vet han förresten ens hur en expanderplugg ser ut?? ;)

Dante said...

Net -
Alltså grejen är den att alla mina lådor utom 3 är upppackade. Dessa tre kan jag ej packa upp för dom är fyllda med böcker och vi väntar på en bokhylla fortfarande. Dock så står mina 3 lådor fint staplade på ett undanskymmt läge i lägenheten. Alla mina andra kartonger är upppackade.

Tjejen har 10+ lådor oupppackade. Dessa lådor står spridda huller om buller över hela lägenheten. En del av lådorna har hon börjat packa upp genom att hälla ut innehållet på golvet.

Det finns inget jag önskar mer än att få röjja i hennes stök men jag får ej. Risken är allt för stor att jag av misstag skulle råka slänga en damernas värld från 94 eller någon gammal busstidstabbel eller något annat "viktigt" som hon vägrar slänga.

Tjejen - Låg profil! När du var i Köpenhamn i lördags och gottade dig så organiserade jag och flyttade undan alla dina flyttlådor. Jag åkte till sopptippen och lämnade av en billast full med skräp. Jag åkte till lund och hämtade en bok som du hade beställt, jag var på optimera och köpte expanderskruvar. Jag diskade och skurade spisen.

Dagens ord för dig är lågprofil!

/D