Wednesday, August 08, 2007

Hjälp mig!

Denna här bloggen håller ju en väldigt hög nivå jämnt men just idag så tänkte jag bryta den trenden och prata om lite mer prekära detaljer. Jag vill härmed be all känsliga läsare att ta en promenad istället.

Som jag berättade igår så jobbar jag hemifrån denna vecka. Det såg jag verkligen fram emot. Främst för att jag då ohämmat skulle kunna herrsurfa och med tomma ögon och en kallsvettig hand sitta och ta på mig själv. Så har det inte blivit och jag är besviken.

Nä jag är inte besviken jag är svårt frustrerad. Jag kan inte onanera. Det går inte att onanera. Herrsurfa går bra men det blir herrsurfa utan en happy ending och jag står inte ut längre. Vad ligger då bakom detta undrar ni kanske. Problem med the plumbing? Nope allt där nere funkar som det skall. Min stora svarta fasa reser sig och står lika stadigt och ståtligt som Eifeltornet. Har jag fått en släng av katolska värderingar varpå jag ser självtillfredställelse som en styggelse? Nä jag är fortsatt lika stolt över att ha antastat konfirmander som ung.

Nä problemet är Pitbullen India. Hon insisterar på att vara i min närhet hela tiden. Visst bra så hon sover och jag herrsurfar det är ungefär som det funkar med tjejen. Skillnaden är dock att india vaknar och sätter sig och tittar på. Hon sitter där med sina ögon fulla av förvånig och förakt och avsky och det känns plötsligt fel. Jag kan inte det går inte. Så jag slår till min stora svarta fasa en välriktad snärt med en handled som smiskat många bakdelar genom åren och därmed har en avsevärd styrka och hepp så dör min stolthet och jag kan med en skamsen blick knäppa upp byxorna och börja jobba istället.

Nu är jag inne på dag tre med detta problem och problemet har blivit akut, jag är frustrerad, jag är irriterad och mitt tillstånd är inte hållbart.

Jag har en plan A som består av att låsa in hunden i det andra rummet. Dock tror jag att jag kan finna det lätt stressande att sitta och ta på min mandom när hunden står och gnyr på andra sidan.

Plan B är att bege mig ut och hitta en buske och likt en blottare stå och stöna och do my stuf.

Båda planerna är rätt dåliga. Jag behöver en plan C.

Hjälp!

/D

11 comments:

Sus said...

Duschen?

Anonymous said...

Ögonbindel på India?

Dante said...

Sus - Nja duschen är ju liksom lite mer er tjejers första val tror jag va? FÖr mig känns duschen lite mer fängelseinspirerat och man har fått inprintat tappa inte tvålen. Duschen är det som gäller snabbt in och snabbt ut.

Men anna! Stackars india skall man sätta ögonbindel på henne. Alltså india är en snäll pitbull inte något uppgroggat krogragg som triggar på sådana där prylar.

Please! ;-)

/D

Anonymous said...

Eeeeh, det där var ju en liten prekör situation du hamnat min gode Dante.Kanske om du skaffar India en hanne hon kan glo på istället? Alltså då menar jag en hundhanne.
P.s Adda mig på din Facebook så ska jag lär dig lite knep och knåp. Men jag håller med dig. Allt det där finns ju redan? Enda fördelen är att man kan hitta gamla godingar.

Dante said...

therrorese - du är inte så dum du hehe. Jag skall adda dig på facebook så fort jag listat ut vad du heter. ;-)

/D

Anonymous said...

ALLA är samlade på facebook - det är ju det som e så himla bra!! Därmed behöver man inte ha ICQ och mail och sådant.. och man får ständigt uppdateringar om sina vänner, och trillar ofta in i folk man inte hört nåt av på länge. Det är lätt beroendeframkallande, nästan så illa att jag har försummat min blogg för Facebookandet. Shit. Facebook kanske inte är så bra ändå...

Beklagar hundproblemet. Ser ingen lösning där, tyvärr.

Anette said...

Dante, kan du inte skicka India till jobbet och så kan hon glutta på folk som klurar på excelblad istället för på dig och din herrsurfning. Vips så var problemet löst :)

Mig kan du iaf adda på Facebook för du borde veta vad jag heter...annars får du väl söka på det däringa andra nätverket där vi är medlemmar.

Och ja, jag envisas med att köra tre punkter mitt i meningar, så det så!

Anonymous said...

du får väl gå i kloster

Tvärsan

Anonymous said...

Vilken tur att jag är på tillfälligt besök i Hong Kong och därmed kan komma åt din blogg.

Jag har en lösning på på ditt problem. Eftersom er hiss är långsammare kontinentalplattorna så kan du trycka in hunden i hissen och skicka den till bottenvåningen. Sen springer du tillbaka till lägenheten, kör ett snabbt trollerinummer, diskar, städar, kollar en rulle och därefter snabbt ner för trapporna för att ta emot hissen. Sen tar ni bara hissen upp igen.

Anonymous said...

Men du, om du sätter på dig en scooby-doo mask eller nåt så kanske du åtminstone slipper de föraktfulla blickarna. Då kanske Inda blir kär i dig. Det vore väl nåt.

Anonymous said...

Varför kan du inte bara ha sex med din tjej istället förr att porrsurfa? Har jag missat något eller?
Problemet med hunden kanske är detsamma, men det kanske tar bort fokus lite?