Friday, January 20, 2006

H E L G!

Jag står återigen som herren på täppan och jag har besegrat min sjukdom! Somliga kallar det för förkylning medans jag ser sjukdomen för var det var ett allvarligt försök att krossa mig. Shit vad nice det är att inte ha ont i halsen och inte likt en HIV sjuk gå omkring och snörvla. Jag känner mig stark idag! Och snygg och så där lite allmänt bäst.

Till råga på allt fick jag sova i natt helt ostört! Jag har talat om för tjejen att jag inte tror på henne att jag snarkar utan att hon sparkar och väcker mig endast för att jävlas. Hon har nu fått en mobil med inspelningsfunktion och nästa gång hon väcker mig så kräver jag att få uppspelat bevis på att jag snarkar. När så motkravs ställs så är tydligen inte min snarkning så allvarlig. Hands upp alla som svimmar av förvåning.

Så var det då fredag! Jag är lite småsugen att dra på mig discobrallerna dricka för många järn och sen stå på burgerking kl 04 och försöka mig på något fyllehångel med något träskmonster eller så blir det en hemmakväll med någon film och lite takeway. Ur ett jag-har-precis-blivit-frisk-perspektiv så torde jag vara hemma och försäkra mig om att jag är fullt frisk. Men eftersom även tjejen håller på att kurera sig så inser jag att vara hemma ikväll tillsammans när vi båda är lite pigga och rastlös efter några dagars rastvila kanske inte är så optimalt. Livet i en etta är fan svårare en vad jag trodde, visst tre månader pice of cake kan man tycka. Men icke sa nicke och jag bedömer det som 50/50 att vi skall överleva detta utan blodsvite eller att jag blir utsparkad.

Jag misstänker att det får bli den gyllene medelvägen den perfekta kompromissen för oss medelålders dvs inte sitta hemma och se på Bingolotto och ej heller gå ut och dra fultjack och spy i en taxi utan att gå ut för en stilla drink på något lokalt hak för att sedan knalla hem och mumsa viagra och se om det kan bli lite in and out. Kan bli bra!

Dagens låt Hot like a Sauna!

Softa och ta helg kit kats

/D

No comments: