Wednesday, December 14, 2005

Ensam!

Igår när jag kom hem från mitt arbete i gruvan så upptäckte jag till min djupa sorg att tjejen ej var hemma.

Vad skulle jag nu ta mig till? Livet saknade plötsligt mening det var som ett stort vakuum en obeskrivlig tomhet. Eftersom jag ville undvika att hamna in en psykos så gjorde jag det bästa av situationen och började med att äta lite mat kall direkt från kylen, ståendes, med en sked som verktyg. Därefter så loggade jag in på Nordic bet och spelade poker samtidigt som stereon dunkade på med lite softish Thivery Corporation. För att slutligen döva min tomhet så valde jag även att sätta på tvn och det var nu jag fick min livs förvåning. Normalt sätt när jag skall sätta på tvn så börjar jag med att gå till badrummet/köket/sopporna/tvättkorgen för att leta efter fjärrkontrollen eftersom det är oftast där som tjejen lämnar detta livsviktiga verktyg. Men igår stod inte fjärkontrollen att finna någonstans. Vad jag kommer att skriva nu kommer säkert att chocka er stackare som råkar läsa detta, men fjärkontrollen låg på bordet i soffan, alltså där den skall ligga. Jösses!

Helt klart kan man säga att kvällen var rätt behaglig, jag avrundade det hela med att äta knäckebröd i sängen (självklart åt jag på tjejens sänghalva)

Det är ett styrkebesked att jag trots min initiala chock över att vara allena utan min älskade lyckades slå igen ännu en kväll.

/D

No comments: