Monday, July 10, 2006

Så vackert bröllop!

Så var vi hemma igen efter en helg i Växjö och bröllopet för min lillasyster.

Jag måste erkänna att jag aldrig riktigt hajat prylen med bröllop jag tycker bara det verkar vara så hysteriskt hela tiden, dessa tankar har spätts på nu då jag sätt hur syster och mamma i över 1 år har planerat allt i minsta detalj.

Men jag måste tillstå att detta var grymt vackert! Alltså för många med mig så är äkta kärlek när man typ får spruta tjejen i ansiktet eller när man offrat sig och lägger sig på den blöta fläcken.

Men trust me det finns fan något mer! I kyrkan under ceremonin så blev till med jag små rörd. Det riktigt lyste om dom av äkta kärlek. Helt klart vackert! På festen som var på ett kick as slott så var det grymt trevligt måste jag säga. Alla tal var fan klockrena.

Så kommer detta innebära att jag kommer gå ner på knä för tjejen och be om ett sagobröllop. Njet! Och anledningen till detta är att jag inför vi blev tillsammans blev utlovad att hon var en sån där person som alla myggor bet. Fine sa jag henne tar jag. Jag har nämligen blivit förbannad med ett blod som myggor älskar. Sitter jag utomhus påklädd i skyddsdräkt och jag sitter omringad av 5 stycken nakna personer så är det endå mig som myggorna attackerar. Så en tjej som drar myggorna till sig kan man ju bara älska.

Men näää myggorna äter bara mig endå, bittert. Så nu får tjejen hitta på något nytt unikt för att det skall bli bröllopsvals för oss.

Nu skall jag träna och sen åka till cph och köpa kläder.

/D

4 comments:

Dante said...

Tone thats it. Nu får du vinka bye byte till randiga killen. Hälsa att han är out of the picture. Nu har du en större uppgift! Mygjagagare åt moi!

kan inte bli bättre ;-)

/D

Dante said...

tone inte köper jag väl grisen i säcken heller! självklart så måste du bevisa din förträflighet som myggjagare innan det blir tal om giftemål ;-)

/D

Anonymous said...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

Anonymous said...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»