Friday, July 28, 2006

rakt och klart

igår fick jag det ärofyllda och spännande uppdraget att köpa en kylväska. Tjejens raka och precisa instruktioner var som följer, "köp en väska med fin färg" inge mer än så, ingen definition vad en fin färg är för något. Eftersom jag för en gångskull lyssnade på hennes instruktioner så följde jag upp hennes svar med en fråga "vad är en fin färg" då blev hennes svar "köpa bara en fin väska och inte en ful"

Well tack så mycket! Jag som alltid bruka lägga alla min energi på att just köpa fula saker. Och återigen saker som "fin färg" eller "fin väska" kan tyckas som glassklara instruktioner men är dock grymt diffusa. .

Att kommunicera med tjejer är fan som att försöka bygga en snögubbe i Sahara eller att baka en pizza med bara grönsaker som ingredienser.

Ja jösses.

/D

10 comments:

Anette said...

Nämen Dante, tyckte tjejens instruktioner var hur klara som helst!! ;)

tone said...

fick du köpt kylväska? kan rekommandera en grönrandig från åhlens, min kille tyckte iaf om den! :)

tjejen said...

vafan, hade de grönrandig?! låter hur cornish som helst. han kom släpandes med en mellanblå med orange handtag.

Sampath said...

Living la vida loca hor jag! Kylvaskekop och gayweekends med tjejerna. Fan alltsa, den har bloggen och ditt liv ar pa glid. Jag skickar tva hekto kola och ett gang kopebrudar sa du kan fa tillbaka livsgladjen.

tjejen said...

jag skickar en burk epoxy så näsan och "den där" inte trillar av; kvicksilversalvan har ingen verkan längre.

Anette said...

Hallå?!? Nån hemma? Har du helt lagt av att delge omvärlden dina små klurigheter eller...? Illa. Väldigt illa!!

Dante said...

net -

Taget! Du blir härmed förste hovleverantör för mig och jag kommer hädanefter låta dig stå för alla inköp! grattis!

Tone-
Din kille är nykär! han tycker allt är harmoniskt och bäst nu! testa att ta fjärrkontrollen från hon mitt under värsta spännande Em stunden och han kommer bara le sött och säga "älskling klart jag hellre vill se på dokumentären om daggmaskar på utbildningsradion"
;-)

Tjejen -

U fucking behave! Den är asfin kylväskan jag köpte och på rea dessutom!

Sampath!

My man long time no see. Jag trodde du inte kunnde läsa bloggen i kinesien, va fan nu kan jag ju inte toksåga dig längre.
Helt ärligt mannen nu får du fan komma hem igen! Helsingborg - DiF på söndag erkänn det hade varit kul sol bira och boll du mange och jag!

Tjejen -

Skit i sampath knarknäsa låt grabben se ut om Michel Jacsson. Du skall fokusera recept åt mange hans face ser för djävligt ut han är fan rynkigare än Donatella Versace.

Net -

Alltså jag försökte leva ett lika hektist liv som dig en vecka. Det gick inte something have to give och det var bloggen.

Alltså hur fixar du att vara ute fem dagar i veckan och jobba?

Allsvenskan har ju precis vänt och man möte nu om alla lag, är det lite samma med ålder att när man blivit tillräckligt gammal så orkar man lika mycket som när man är ung? Well i så fall ser jag fram emot att bli lika gammal som du! ;-))

Anette said...

Dante, det handlar om många års erfarenhet.. ;)

Nä, alltså..helt ärligt...egentligen orkar jag inte men eftersom jag ju sticker snart så måste jag passa på att suga musten ur det Stockholm har att erbjuda. Vet ju inte när jag kommer tillbaka.

Anonymous said...

Very pretty site! Keep working. thnx!
»

Anonymous said...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»