Wednesday, August 09, 2006

He´s back!

"jag har varit tyst i tio dagar eller mer
jag tror jag slipar mina vapen
när ingen ser"


Well om jag hade blivit kvasi intellektuellt och funnit mitt inre jag så hade det ju varit trevligt, men tyvärr min tystnad beror ej på detta. Min tystnad beror ej heller på tjejhelgen på malmön, visst en svagare man än mig hade ej överlevt, men som jag brukar säga har man sätt ett par bröst så har man sätt alla. Nej min tystnad beror helt enkelt på att jag har börjat jobba igen. Lite som att försöka kallstarta en Volvo från 84 mitt i vintern har det varit att få min hjärna att börja fungera igen.

Eftersom alla vet att hjärnor funkar bäst när sprit är med i bilden så har jag inlett min arbetsliv igen med att ta några stillsamma öl på kvällarna.

På måndag efter en kulig helg med tjejligan så vart det efter jobbet dom obligatoriska ölen på Rosen som laddning inför matchen mot gnaget. En skön match oj vad jag har saknat allsvenskan! Jag har saknat boll så mycket att jag nog tog ett gäng öl både under och efter match.

På tisdag lätt bakfull, fortfarande kvar i Götet så låg jag efter jobbet på hotellet redo för att softa när brosan ringer och frågar om jag skall haka på att bowla. Well bowla och bira sitter ju som en käftsmäll så klart jag hakade på. Dock så tokfintade dom mig genom att ändra sig och dra till liseberg på femkamp. Femkamp suger häst, va fan skall rediga karlar tävla i sånt där för? Hopp och lek lekar omgiven av sockervadsätande snorisar vars mammor i träningsbrallor kör på en på hälarna med barnvagnen nope inget för mig helt klart. Och nä det gick åt helvete och jag presterade kasst som fan. Övriga grabbar ville hänga kvar på liseberg efter femkamp och no doubt tävla i grenar som vem kan kasta ett grästrå längst eller stå på ett ben och blunda snabbat varpå jag smet hem med en lätt fuck you finger i facet på alla. För att riktigt spä på mitt liseberghat så vann jag på vägen ut en gigantisk chipspåse en sån där som man hade axelrem på för att kunna bära hem. Well det gick ju inte att med på tåget och ej heller att ge bort till någon av grabbarna eftersom dom var omöjliga att hitta och saknar kompetens att svara på telefonen när den ringer, så jag bytte den stora gigantsika påse av harmoni och njutning mot två små mini påsar. Ödets ironi.

På onsdagen efter en lång dag så var det ju hem till malmö igen. Det var ju samma dag som Dif skulle kvala till CL och mange lockade med bira och boll på puben vid centralen. Eftersom jag endå skulle komma in med tåg till centralen så var det ju liksom svårt att motstå. Det faktum att jag ej träffat tjejen på dagarna tre gjorde att jag bjöd med henne till puben. Det faktum att dom gånger tjejen varit med för att se på Dif matcher så har DIF alla gånger förlorat har inget med att jag bjöd med henne att göra, utan det är helt enkelt äkta kärlek. Hon lyckades förövrigt tajma att precis när jag satte mig ner så hade hon förbeställt min mat så att den och biran stod framför mig. Så glädjen var givetvis hög när magen hjärnan och hjärtat mättades när jag åt, ölade och såg DIF förlora.

Sen var det en soft dag i malmö innan det bidde Göteborg igen på fredagen, en sån där fram och tillbaka runda, så trust me när jag säger att jag var trött när min första arbetsvecka var över.

Vad jag gjorde i helgen har jag ingen aning om eller jo jag kom ihåg att jag cyklade tre mil min första träning på en hel vecka...

På måndag så var det upp till Göteborg igen och utgång med lite leverantörer så först EM och sen mat på ETC. Sen drinkbuffe på lounge och vi vart nog rätt bladiga för hur det blev så sent som till kl 4 har jag då ingen koll på. Sådana där nattpass brukade jag kunna hantera hyfsat bra och endå prestera på jobbet dagen därpå men jag måste nog fan erkänna att eftermiddagen på jobbet vart lidande, att sen köra bil hem till malmö vid 18 tiden var inte så kul och jag kan beskriva mig själv som lätt dåsig.

Idag har jag varit i stockholm hela dagen men i morgon är jag hemma i malmö hela dagen och då skall jag träna och vara så där sund och go och trevlig som bara jag kan.

Kom igen nu erkänn att ni saknat mig!

/D

1 comment:

Sus said...

Im back in town!
Tack för sällskapet på Malmön :)
Du klarade det galant måste jag säga, lahom grabbig, lagom soft! Det blev en bra balans med dig med;)
Synd bara att BH-mannen inte var kvar...
Och jag lovar att fortsätta jobba på att fixa en cool snubbe som du kan snacka fotboll och hår på ryggen med..:)

Träna snart??