Sunday, August 13, 2006

Jag är odödlig

att vara sjuk suger. Visst min smärta och mitt lidande kanske inte syns så mycket men jag vill verkligen poängtera att det endast beror på att jag är så manlig och kan hantera min smärta med en tapper min och en lätt darrande underläpp som endast är synlig för personer med örnblick.

Till skillnad från alla tjejer som är sjuka och leker martyrer och ränner runt som skållade råttor för att sen vara sjuka i 3,5 månader så har jag idag vilat, vilat för att snabbt bli frisk.

Jag är bra på att vila. Jag har legat i sängen hela dagen och sätt på tv och ett gäng filmer. Jag känner att jag är på väg att göra det omöjliga nämligen besegra min dödliga sjukdom! Imorgon så har jag ju lovat Mange att åka upp till Helsingborg eftersom DIF spelar. Kan bli trevligt med lite bira och boll men jag känner att rent strategiskt så borde jag vara hemma och kurerar mig. Är det uppehåll så hakar jag på, pissregnar det så får det vara. Visst boll och bira är alltid boll och bira men att se två mediokra lag spela pissfotboll känns så där. Well oavsett om jag är där eller inte så får vi ju hoppas att Helsingborg vinner och att IFK gör sitt jobb i morgon mot Gävle.

I övrigt var har hänt sedan mitt förra inlägg, på torsdagen så cyklade jag 4 mil det gick faktiskt grymt bra men en bra snitthastighet a 26,5 (grym jobbig motvind sista 1,5 milen) well det är en bra snitthastighet för mig som den åldrande tjockis jag är. På fredag så var jag ju i Göteborg och jobbade och var först hemma i Malmö igen vid halv nio då det blev en snabbvisit till lillatorg för att dricka någon öl med Anna, suss och tjejen. Jag tyckte jag under kvällen la fram många bra teorier som inte fick den uppskattning och uppmärksamhet som mina tankar förtjänade. Tjejer alltså är bra skumma ibland! var var alla applåder, stående ovationer köp av champagne för mina teorier och tankar? .

Nu när jag besegrat min dödliga sjukdom så känner jag som sagt mig oövervinlig jag har nästan lust att väcka tjejen och fråga om hon sover. Överlever jag det så har vi svart på vitt att jag aldrig kan komma till skada, I am untouchable.

here goes....

/D

2 comments:

Sus said...

Vilka teorier var värd appålder, ovationer och champagne?
Den om att jag är en tjej man vill ha om man är riktigt sjuk? ;)
Eller den om att Anna kan liknas vid en fotbollsmatch?!

Nja.. vad som är värt applåder är i så fall ditt tappra cyklande.
Och jag vill fortfarande se dina cykelbyxor!

Sus

Sus said...

just det!

Krya på dig! :)