Wednesday, August 23, 2006

fint som fan!

fy fan jag som aldrig är sjuk har nu gått omkring och aidshostat i över en vecka. Nu är hostan iofs borta men istället så har jag stiftat bekantskap med kompisarna ont i halsen och ont i öronen. Hade jag varit en häst så hade jag blivit lim. Jag är fan obra.

Tjejen lurade med mig på Malmö-festivalen i söndags. Hon ville ta en promenad och hepp så var vi inne på festivalområdet. Hon åt en potatissallad och stekt kyckling. Jag däremot vägrade äta eftersom jag ville, som den mogna man jag är, verkligen demonstrera mitt missnöje över att vara där. Det höll ju så klart inte. När hon ätit klart och vi skulle gå hem så frågade hon om jag verkligen inte ville äta något. Jag kunde då inte hålla emot utan det bidde mat för mig med. Så nu är jag en av alla dom som sågar Malmö-festivalen men endå står och trycker i mig käk och dricker öl ur plastglass.

Idag så fyller jag för övrigt år, 33 år vilket känns lika spännande som att fylla typ 32. Jag är ju en jäkligt jobbig jävel som gillar att stå i centrum och dra små anekdoter om än det ena än det andra men just det där med att stå i centrum i samband med födelsedag har jag fan alltid haft svårt för. Men när det är så här trevligt som det varit i år så är det helt okej att bli firad.

I måndags när jag var i Göteborg så åt vi middag på en riktigt soft restaurang (som jag glömt namnet på) med hela familjen! Alltid kul att träffa hela gänget så där. Idag så har jag ju fått lite kort och tjejen lovar mig pizza och att vara snäll idag! Sen fick jag även precis en stor jäkla blombukett budad hit till malmö från säljarna i Göteborg. Det är fan grymt fint att dom kommer ihåg sånt här, när jag själv är grymt kass på att hålla reda på när alla dom har födelsedag. Så glad som fan blev jag men jag skämmes också lite att jag är rätt kass som chef som inte alltid kommer ihåg gängets födelsedag. Så nu har jag suttit och fört in allas födelsedag i kalendern så jag aldrig mer missar någon födelsedag.

/D

9 comments:

Nilla said...

Grattis på födelsedagen!

Anonymous said...

Grattis i efterskott.

kram Suz

Anette said...

Grattis i efterskott vännen!

Och lider med dig vad gäller förkylningen, är däckad för andra gången på en vecka. Förbaskade baciller!!

Sus said...

En dålig dålig vän och människa är jag!
Fy mig som glömde dig igår, fast jag visste att du fyllde!!!
GRATTIS SOM FAN i efterskott darling!
Jag lovar att kompensera på nåt sätt!
Chokladkladdkaka on me en dag snart?!
Typ söndag?

tone said...

vad jobbar du med i göteborg egentligen!?

Dante said...

Thx all!

Net- Fan helt sjukt jag har fan fortfarande ont i halsen. Kan man vara sjuk så här länge? Well nu har jag bestämt mig för att ignorera att jag är sjuk.

Suss- hehe jag kommer knappt ihåg att jag fyller så hur skall du? Vi har varit i gbg hela helgen och jag är kvar här några dagar till.

Kan man byta chokladkaka mot chips pizza och ett blåsjobb? ;-)

Tone- Jag jobbar på en mobiloperatör och har hand om försäljningen i södra sverige dvs göteborg bla

/D

tone said...

aha, har precis flyttat till göteborg och söker jobb som jag kan ha under tiden jag söker andra jobb, säg gärna till om ni behöver nån...! :)

Dante said...

Tone - Kul! Göteborg är fan en soft stad alltså!

vi söker ju säljare och så mest hela tiden men är det verkligen your bag? Du är ju värsta reklam tjejen ju! Nu när alla kommer tillbaka från semestrarna så kommer byråerna börja behöva plocka in folk och hepp så är du sorted. Men om du verkligen vill kika på lite sälj jobb så hör av dig så får jag berätta mer liksom!

Softa och lycka till nu!

/D

tone said...

du har nog rätt, sälj är nog inte riktigt min grej...söker jobb inom reklam hela tiden och har varit på ett par intervju, men svårt...det finns lixom 1000 andra som söker samma jobb, och alla är typ 10x överkvalificerade...