Monday, August 14, 2006

En soft söndag

Söndag och jag vaknar upp med ont i halsen och det pissregnar ute. Men mange insisterar på sällskap till HIF – DIF så jag beslutar mig för att haka på. Fan tjejen som ville till ikea och allting det kändes snopet men har man sagt jag till en kompis så är det ju svårt att ändra på.

Dock beslutade jag mig för att köra för att inte irritera min förkylning, mange som även han var förkyld valde en liten annan taktik vilket jag insåg när han ur sin väska halade fram en flaska whisky som han satt och halsade ur på väg upp till Helsingborg…

Väl i Helsingborg så gled vi in på puben där DIF huserade, typ två busar med folk jäkligt lite för att vara en helgmatch. Dagens humor var att en viss känd DFG ligist var bussvärd åt, nej inte DIF finest utan deras granar. Det var nog inte mer än 20 talet ligister på plats. På puben så var det en skum blandning, visst så var det ett gäng bra snubbar där men det mesta var julgranar med mjukisbyxor som stod och shajkade till en riktig kass bland tejp ala Järnkaminerna. Kom aldrig och säg stil och klass till mig igen bitte!

I mitt tycke så är det riktigt kul att ta vandringen upp från pubarna i stan till arenan det brukar alltid hända lite små kul där. Så vad gjorde DIF? Jo dom tryckte alla i sig i sina två busar och körde upp. Mange och jag hoppade även på bussarna men eftersom det vart gnäll om för mycket folk så hoppade jag av. Mange som var och ”pudrade näsan” blev kvar på busen.

Så där stod jag själv vid knutpunkten och fick ta den sköna vandringen upp själv till Olympia. Min stonie tröja var som en självlysande fyr bland alla HIF folk, det kändes faktist lite små spännande. På väg upp så passerade jag Frontlines pub, när dom såg mig så trodde dom nog att jag var typ förtruppen till DFG så dom gjorde en rusning men polisen stoppade dom sen såg dom att det bara var jag så då backade dom in på puben igen. När jag gick förbi så kom glåporden ala ”f*tt DIF” ”sluta göm er” osv osv. Det var bara och garva och gå förbi.

Väl på arenan så hookade jag upp med mange och hans pals från 14333, sköna snubbar för övrigt som verkligen kan sin boll, musik och kläder, det var en rätt så okej match att kolla på trots allt. DIF har en bit kvar Helsinborg fick en kille utvisad typ det första som hände i matchen och såg endå ut som det starkaste laget. Självklart så småtrackade jag killarna vilket jag så klart fick äta upp när Gävle tog ledningen via en gammal difare nämligen Makondele. Ridå.

Efter matchen så vandrar vi tillsammans med lite av manges pals ner mot stan till deras bil. Precis när killarna hoppat in i bilen och vi kindpussat klart och mange och jag kommit 30 meter ifrån p-platsen så kommer ett 25 tal frontline killar rusande mot bilen och slet upp dörrarna och frågade om dom var DIF, något som dom nekade till. Mange och jag som stod i hörnet redo att hoppa in om det blev knas drog en lättnandes suck 6 mot 25+ kändes så där. Efter denna lilla incident så styrde vi ner mot puben där vi sprang på ett 5 stycken grabbar som var dif (resten hade dragit hem med bussen) utav dessa killar så var det speciellt en som jag känner igen från busigheter från förr. Skön snubbe dock. Några frontline strök omkring puben men efter lite snack med dom så valde alla parter att öla vidare på var sin kant.

En trevlig kväll på min ära! Enda nackdelen var ju så klart att jag körde och att Gävle vann.

/D

4 comments:

Anonymous said...

Herr mytoman där sitter!

Vad är det för rent skitsnack du spottar ur dig?

"Efter matchen så vandrar vi tillsammans med lite av manges pals ner mot stan till deras bil. Precis när killarna hoppat in i bilen och vi kindpussat klart och mange och jag kommit 30 meter ifrån p-platsen så kommer ett 25 tal frontline killar rusande mot bilen och slet upp dörrarna och frågade om dom var DIF, något som dom nekade till. Mange och jag som stod i hörnet redo att hoppa in om det blev knas drog en lättnandes suck 6 mot 25+ kändes så där"

Det hela är ju ren lögn och inget som någon av våra grabbar varit inblandade i.

Synd att ingen klappa på dig när du traskade förbi pizzerian bara.

Dante said...

Vilken tvist det blev nu, inte ofta som FL nekar till att ha folk ute och vara aktiva.

Men som sagt det var 4 pers i bilen och så jag och min polare som måste sätt fel i så fall.

Killen som snackade med snubbarna i bilen hade tandskydd på sig så visst han kan ju ha kommit från en hockeyträning också.

/D

geo said...

hahahaha, vem är luffaren??? säkert ett efterblivet mobboffer:
1. han kan fan inte stava.
2. han kan fan inte skriva svenska.
3. han är för övrigt jävligt snygg, säkert bög!
GEEEEEEEEOOOOOOOOO

Dante said...

Geo - Ehh du tycker alltså bögar är snygga? Starkt att outa det men vill du snacka sånt så finns det säkert lämpligare bloggar för dig.

/D