Tuesday, August 15, 2006

Ja fy fan

Nu får vi hoppas att bloggen återgår tills sitt vanliga lunk med halvboring läsning för dom närmaste sörjande. Fan vet hur bloggen blev dagens fluga på diverse fotbollsajter. Nåväl ni som läser detta och är fotbollsgrabbar nu blir det pausmusik så jog on typ.

Well idag är jag i götet och jobbar och detta trots att jag går omkring och HIV hostar. Alltså grejen är ju den att jag varit krasslig hela helgen men valde som sagt att gå på boll i söndags vilket har inneburit att tjejen inte alls har varit särskilt förstående för hur döende jag är. Det finns en viss mentalitet typ "kan du göra det ena så kan du göra det andra". Va fan är sympatin, baddning av pannan, blåsjobb, filmer och allmän service? Inte här i alla fall. Nä istället så utnyttjade tjejen mitt sjuka och döende tillstånd i och med att hon insåg att jag var så svag att jag ej klarade av att protestera på mitt vanliga mogna sätt och innan jag han säga Mary Poppins så stod vi på Ikea för att köpa bokhyllor. Som sagt ingen barmhärtighet där inte, hon besitter en hårdhet som PolPot hade varit stolt över.

I morse när jag körde till götet så var ett gäng vägar avstängda och jag insåg med skräck att nu är Malmöfestivalen nära. Okej ni som tycker att Göteborgskalaset är läskigt, typ ett gäng feta tanter i träningsbrallor som springer avenyn upp och ner och fiser räklåda så är det 1000 gånger mer stil och klass än vad nämnda Malmö festivalen står för. Hela Malmö hamnar i en slags matos psykos som är nästintill omöjlig att förklara. Men trust me det är inte nice.

Nä det blir till att emigrera några dagar för att klara av Malmö-festivalen veckan.

I morgon bär det av till världsmetropolen Skövde. Lustigt det säljkontor som jag besöker minst är det kontor som säljer mest. Säger väl endel om mina fantastiska egenskaper som chef, typ stay out of my face så säljer vi.

/D

2 comments:

Sus said...

Jag emigrerar också från stan. Jag drar till Norrköping och jobbar under festivalen.
Hela Malmö stinker under den veckan. Urk!

Mange said...

Får hoppas på nordlig vind, således... Eller åt vilket håll Malmö nu ligger. Österut kanske.
J kommer ner imorgon förmiddag så jag måste städa, diska, tvätta och shapa upp mig allmänt ikväll.
Perfekt med lite boll att slökolla på då alltså.

Varför jag vill hugga C Stenbeck med en rostig sked är för att Viasat visar Sverige på VS3 istf VS1 eller någon av de andra viasat-kanalerna jag har.

Så nu blir det tysk TV för hela slanten ikväll.

Tänk er fotboll korsat med Allsång på Skansen och lite Schlager-SM med David Hasselhoff, Peter Harrysson och Stefan&Krister som programledare.

Churchill hade fel, rätt gris slaktades.