Friday, September 01, 2006

Borta bra men hemma bäst

Fredag!

Det är så skönt att komma hem idag. Det har varit några intensiva dagar nu. Förra fredagen så var jag ju uppe i Göteborg som vanligt men istället för att åka hem så kom tjejen upp så hade vi helgen på västkusten. På kvällen så var det hemma hos föräldrarna Onsala vilket var helt trevligt. SHit här kan vi snacka vuxenpoäng när man tycker det är trevligt att äta middag och umgås med föräldrarna.

På lördagen så var det lite småshopping och sen hem till syster som hade kombinerad kräftskiva och 30årsfest. Hehe fan vad skumt att stå där med systers kompisar som typ var små snorisar sist jag såg dom och nu är dom typ vuxna. Well.

Söndag var det softa softa och sen vinka av tjejen som begav sig hem till malmö själv stannade jag kvar för att jobba mån-tis. Måndag så var det ju boll som gällde, tisdagen så efter en lång dag så blev det till att åka hem.

Det som är skönt att komma hem efter ett gäng dagar borta är att tjejen tar hand och fixar om hemmet. Alltså hur kan någon som tjatar på mig 24/7 på att jag är slarvig och en slob välja att inte passa på att göra det fint när jag borta typ liksom och njuta utav inte jag är där och skiter ner. Men icke sa nicke tjejen är fan stökigare än mig. Samma disk står kvar sen jag åkte samma soppor och ingen tvätt var heller gjord och kylen var tom på mat, kylskåpet var iofs fullt men endast av gammal äcklig mat.

Så vad göra? Jo så klart fick jag på onsdagen jonglera med att jobba och diska, storhandla och så var det tvättaskjortor och sånt. Eftersom tvättstugan och miljöstationen båda är på gården så passade jag på, som den hjälte och uber braiga pojkvän jag är, att ta med mig soporna när det skulle tvättas. Jag vill här pausa och poängtera att jag var lätt stressad. Så där stressad som en pojkvän endast kan vara när han får dra hela lasset av allt och bär upp hela jorden på sina axlar. Så när jag skulle låsa upp dörren till det lilla huset på gården där vi slänger sopor så råkade jag stoppa in fel nyckel. Denna nyckel fastnade och ville inte komma ut igen så jag fick dra rätt så hårt. Så pass hårt att nyckeln bröts av och fastnade i låset.

Well irriterande så klart speciellt som det var tvättstugenyckeln som jag bröt av och jag såg min tvätttid gå om intet. Bittert! Så det var ju bara att bära upp tvätten i lägenheten igen. Dock så tänkte jag lösa läget med nyckeln i låset, jag tänkte liksom att om jag fick ut den avbrutna nyckeln så kunde jag at least slänga sopporna. Så beväpnad med en tång så gick jag ner. Det gick lätt att få ut nyckeln från låste. Enda nackdelen var väl kanske att hela låset liksom gick sönder när jag drog ut nyckeln. Obra.

Men inte kan det väl kosta så mycket att byta ut en stor dörr på en sopstation heller…..

well det var bara att inse att det var inte min dag. Dock får jag väll ge tjejen lite beröm som kom hem och låste upp tvättstugan så vi kunde tvätta.

På torsdagen så stack jag till göteborg och lämnade tjejen med uppgiften att reda ut allt med hyresvärden. Och nu är det fredag och denna veckan är slut och jag är hemma igen. Tjejen har väl varit otrogen och har dåligt samvete eftersom hon lagat mat som stod på spisen nu när jag kom hem. Eller kanske mer troligt så kostade dom där simfenorna och dykutrustingen rätt så mycket och det är därför hon är uber snäll.

Kan bli en kul månad rent pengamässigt det här.

/D

No comments: