Saturday, September 01, 2007

Sittkissar disaster

Jag har alltid varit en ståkissare.

Det är en speciell känsla när man ställer sig vid toaletten och med höger hand pillar upp gylfen och skickar in en grabbarnäve in i gylfen för att hugga tag i den stora svarta fasan. I och med att alla gylföppningar är så pass minimala så krävs det en kirurgs skicklighet att få ut Dantes stolthet ur gylfen. När Dantes 69 cm stora svarta fasa är framme så gäller det att snabbt som ögat kasta fram vänsterhanden och stötta upp höger handen som börjar domna av. Så står man där med en dubbelhandsfattning det drar i ryggen underarmarna spänner men Dantes 69 cm stora svarta fasa är framme och det är dags att tömma blåsan. Så siktar man in sig på den vattenfyllda cirkeln, att träffa porslinet kan lätt leda till skador, så uppstår ett dån, ett dån likt niagrafallet efter en issmältning. Förstår ni? Ståkissa rules.

Men så häromdagen så var jag så nyvaken så jag tänkte va fan jag sätter mig ner ingen ser mig, låt oss testa hur det är att vara sittkissare. Att ha mina shorts vid anklarna och se dom ligga där mot badrumsgolvet gav mig små lätta rysningar. Det kanske bara är jag med byxor runt anklarna på ett badrum ger mig George Michael vibbar och det känns som jag precis skall bli avsugen av en äldre lätt fet man som heter birger. Obehagligt. Men i och med att jag endå satt ner så tänkte jag fuck it nu kissar jag. Så då började jag kissa och allt blev kaos. Mitt urin skvätte över hela badrummet, shortsen vart nerkissade mitt högra ben hela badrummet vart nerkissat. Jag hade glömt att dragga in den stora svarta fasan, den hängde utanför toaletten så att säga. Min ovana av att sitta ner hade gjort att jag begick ett kardinalfel, kuken skall vara innanför toaletten en ack så basic regel som jag missat.

Så började min dag. Nerpissat badrum som jag tvingades skura.

Ni kan alla vara säkra på att jag ej kommer vara sittkissare igen.

/D

4 comments:

Anonymous said...

Alltså den blir bara längre och större...fascinerande ;)

Anonymous said...

Om du sitter ner och kissar minskar du den överhängande risken du som man har att få prostataproblem när du har passerat 50. Tror att siffran är sisådär 80% av er som får det. Prostataproblem gör att du inte kan kissa öht till slut. Låter rätt obehagligt tycker jag.

Tänk om tänk rätt D. ;)

/A

Dante said...

Therrorese- Det jag noterar är att du har observerat längden på min stora svarta fasa. Intresserar sånt dig alltså? ;-)

Anna - Hmm jag noterar detta. Att inte kunna kissa begränser ju än tämligen mycket. Jag skall läsa på mig om det där. Kanske blir jag en sittkissare trotsallt. Hmmm

/D

Anonymous said...

69 centimeter.... det låter som din verkligen är lång. =)