Thursday, September 27, 2007

Ni är snuskiga!

Det är fint det här med internet, man får reda på saker om sina pals på allehanda olika sätt. Nu tror ni jag menar alla bloggar, bilddagböcker, facebook och allt sånt men icke jag är mer raffinerad än så.

Ta tex facebook, man ser vilka lirare som på dagarna sitter och vampyrbiter varandra framför att leka viktig på jobbet, man ser vilka lirare som har fucked upp dygnsrytm och går och slafar kl 04.30 och sen trots 2 timmar är kola trevlig på morgonen.

Det senaste jag har lärt mig om mina vänner det är vilka som är typ värsta internet junkies som hänger med när något händer, och så har vi dom jepparna som loggar in varje torsdag när tanten är på någon yoga kurs och då passar på att logga in på take-it-like-a-man.com och sen sitter med lyckliga ögon och herrsurfar.

Den där Dante han är smart tänker ni men hur kan han veta sånt där om oss undrar ni samtidigt som snusen rinner ner på era bruna tänder. Så här är det.

Ta den där tjejen som spyr under något frågeprogram vars youtube klipp nu går kors och trävs genom internet. jag överdriver inte om jag säger att jag fått den från minst 12 personer dom senaste dagarna, dessa mail säger mig massor.

Liraren som skickade mig den på morgonen efter det hände. Ja han är antagligen the lowlife som satte vaken mitt i natten och kollade på skiten samtidigt som han spelade in vad som hände för att kunna klura ut dom lite "svårare" frågorna. Det är snubben som ni inte skall utmana på något dataspel, han är ett med sin dator. Han är en dator. Han kommer förnedra dig, våldta dig. Senaste han lämnade hemmet var 3 år sedan.

Sen under dagen så dök det upp tre fyra mails från diverse pals. Här snackar vi lirarna som har jävligt lite att göra på sitt jobb men som är kungar på att se så fucking jävla busy ut på jobbet. Det är lirarna som alla tror är oumbärliga, att se busy ut när dom bara slösurfar är svårt dessa killar behärskar denna konst fullständigt. Varje morgon så scanar dom av 20talet forum, checkar av 46 stycken olika nyhetsmail och vid 10 fiket så vet dom allt. Har en lirare spelat in en rolig youtube klipp i indien för 2 timmar sedan så har dessa boys koll på det.

Sen har vi lirarna som skickade mig mailet 3-6 dagar efter alla andra. Det är dessa lirare som jag beskriver ovan, lirarna som endast använder internet till att porrsurfa. Ni vet vilka ni är!

I övrigt så är jag bara uppgiven. Idag hade vi chans att vinna något, det var 11 år sedan sist. Jag flyttade hem till sverige efter ett gäng år i England, när jag var 25 år dvs jag har inte sätt IFK vinna något sen jag stack iväg. Jag har tvingas bo i Stockholm och sätt bajen vinna, sätt DIF vinna sen flyttade jag till malmö och så fick jag se MFF vinna. Jag hatar när andra vinna jag vill vinna själv. Hur fan kan vi förlora mot Kalmar.

Jag känner sorg.

/D

7 comments:

Sus said...

Hmm... jag skickade det till dig säkert en vecka efter alla andra :)

skulle JAG porrsura??
Va??

Hmpf

Sus said...

He, ja du ser, jag kan ju inte ens stava till eländet ;)

Therrorese said...

Porrsura...hehe. Kanske är det det du gör Sus.
Dante, jag har oxå sorg.

Magnus said...

Och jag som inte ens skickat skiten. Jag förutsätter att du har ett habilt nätverk som löser det åt dig.
Då kan jag skicka allt det som är så äckligt mainstream så att ingen annan rör vid junket.
Typ "Treutigers chockattack på Carola".

Blingbling said...

Va, vaddå för jävla klipp. Jag har inte ens fått det av någon. Det betyder att. få se. ja, va fan betyder det. att alla mina vänner porrsurfar. och jag med. fast det vet jag ju. vad svamlar jag om. nu ska jag gå till mc donalds. varför finns det ingen max på södermalm. varför. nu kräks jag. filmar någon?

Dante said...

Sus, ja du porrsurfar. Vet du vad som avslöjlar dig? Jo dina fingrar är lika rynkiga som mina är efter jag har legat i ett badkar i 13 timmar. Du äger inget badkar och endå så är dina fingrar rynkiga. Sherlock Dante säger därmed onani och porrsurfning!

Therrorese - vi vinner sm guld i stället, jo men det gör vi!

Magnus - Du är ett unikum ena dagen lika mainstream så att svenne banan skulle rodna för att nästa dag fånga upp guldklimpar som jag genast adopterar som mina egna upptäckter för dom kompisar vi ej har gemensamt. Keep it up! Är du rolig blir jag rolig.

Bling bling! Du måste ju börja ragga upp killar som stannar kvar och blir såpass nere i dig att dom stannar kvar på morgonen och pressar färskljus gör pannkakor och scramble eggs och bacon. Först efter frukosten skickar du hem dom.
Om du har gjort en dålig due diligence och killen visar sig ej kunna laga mat ja då får du skicka iväg honom till Max, ja till max kan han banne sig ta sig om han är så kass att han inte kan laga mat.

/D

Sus said...

Jag har visst då badkar!