Sunday, October 07, 2007

Tack boys för en bra kväll!

Idag är jag en trasig människa. Det tär på krafterna att dricka rusningsdrycker mellan 13 -03.

Det var en trevlig dag på min ära. Även om det hela höll på att sluta lite bizart. Efter matchen så gick jag ensam från arenan till restaurangen där jag skall träffa övriga boys. Jag gick helt ensam, jag varken skrek eller förde något oväsen eller var nämnvärt full. Precis när jag kommer ut från den lilla parken vid operan så kommer en polispike och kör upp på trottoaren framför mig så jag blir inprejad. Sen vart det upp mot polisbilen med armarna med benen brett isär och där fick jag stå ett tag. När jag frågade typ whats up så började dom hetsiga poliserna skrika åt mig att hålla käften. Sen dök det upp en polis och sa att jag var tagen på en PL13.

Låt oss då stanna upp ett slag och se vad är en PL13.

”Om någon genom sitt uppträdande stör den allmänna ordningen eller utgör en omedelbar fara för denna, får en polisman, när det är nödvändigt för att ordningen ska kunna upprätthållas, avvisa eller avlägsna honom från visst område eller utrymme. Det samma gäller om en sådan åtgärd behövs för att en straffbelagd handling skall kunna avvärjas”

Jag är visserligen störande snygg och det har ju hänt både en och två gånger att unga tjejer kravaller för att få smaka på Dantes stora svarta fasa. Men just vi detta tillfälle så fanns inga damer i närheten och jag kan helt sanerlighetsenligt säga att jag inte störde den allmänna ordningen på något sätt. Jag upplever ej heller att jag var någon fara för någon heller. For fucks sake jag gick, no more no less.

Jag var ju lite ledsen i ögat eftersom en PL13 brukar innebära att dom antingen bussar iväg än någonstans långt bort åt helvete eller så får man sitta på stationen i 6 timmar. Men efter dryga kvarten och kroppsvisiteringen och uppskrivning av mina personliga uppgifter så blev jag släppt och kunde så då gå dom sista 200 metrarna till restaurangen där övriga pals satt.

Efter lite god mat och sprit så var polisepisoden glömd och jag kunde fortskriva med en härlig kväll. Det var en lång och bra förfest som vi lämnade vid 24 snåret för att ta oss till Centiliter i Gram där Mr S hade styrt ett bord och styrt med skumpa. Vi hann igenom 5 flaskor av den bubbliga drycken innan det var hemgång. Vid detta laget så var en av mina kamrater mäktigt full. Ni vet så där jag kan inte gå själv full. Givetvis var det denna lirare som skulle slagga hemma hos mig.

Väl hemma så bäddade jag i soffan och sen stod jag och fick kvällens garv. Min anonyma vän försökte ta av sig sina jeans. Det var svårt eftersom han glömt ta av sig skorna, så där stod han och försökte hålla balansen och svajade som ett grässtrå i en orkan. Till slut så tappade han balansen och stöp med facet rätt i soffan och där somnade han. Det såg föga bekvämt ut så jag baxade upp honom och så kläde jag av honom. För skoj skull så sa jag till honom att ta av sig sockorna själv. Han satt i soffan och slog lite på benen men konstigt nog så reagerade inte strumporna på detta. Jag började känna mig lite ond som drev med min fulla kamrat och så jag tog av honom strumporna och så bäddade jag ner honom. Jag tror han somnade rätt snabbt.

Sammanfattningsvis en trevlig kväll!

/D

5 comments:

Anna said...

Själv lekte jag lyckliga familjen på ungefär samma ställe som du stod PL13:ad mot pikebussen. Fick mat och vin och somnade som en äkta småbarnsmamma i soffhörnet strax före midnatt. Totalcharmad av en 5-åring och gödd av en 40-åring.

Skilda världar? Olika galaxer? Uppenbarligen. :D

therrorese said...

Jag kan inte bli Polis fort nog!! Tänk att få PL13:a Dante!!! Ooohh!

Magnus said...

Det var en supertrevlig dag och kväll, verkligen.
Jag hävdar att vi klockade någon av Ravelli-bröderna. Det är dock oklart om så var fallet.

Big up till alla inblandade!

Dante said...

Anna - Att du för en gång skull hade tagit en pause från ditt dekadenta leverna, bara det är otroligt. Att du hade detta break samma helg som jag var ute och busade. Ja det finner jag som nästan otroligt.

Therrorese - PL13 men en noga genomförd kroppsvissitering av fröken terror. jag hoppas innerligen att du snart blir polis.

Magnus - Det var en soft kväll som fan! Det där med ravelli har du drömt. INgen annan såg något, ingen annan kan erinra sig att du pratade om några ravelli bröder. Du har drömt!

Att du drömmer om ravelli finner jag som lätt obehagligt. Lägg in dig på rehab asap. Du behöver bli en bättre människa.

/D

Anonymous said...

Du är ju bara så underbar, du spräckte min dyra ansiktsmask med det här inlägget - speciellt delen om nedbäddningen av full vän i soffan :)

//Beauty T :-)