Friday, June 16, 2006

bilen är full!

Så var AIK-Mange klar för resan! Fan vad nice det är en soft grabb som fan!

Killen har haft lite trubbel med sin tjej. Alla vi grabbar kring det 30 känner igen situationen.

Visst är det kul att strax över 25bast träffa den där läckra 18-19 åring men vi mer rutinerade vet att sådana tjejer är kul i några år men vid 25 strecket så börjar det bli jobbigt som fan. Då börjar velandet, dom säger att dom älskar dig men behöver bo själva hitta sig själva och jada jada. I den skiten sitter mange nu och jag lider med honom.

Vad många boys gör fel är att bli för mesiga och låter veliga tjejen köra med dig och gör allt för att göra henne till lags. Visst det är snällt men det hjälper inte. Det enda som hjälper är att säga fine du vill ha din frihet, flytta till egen lya, visst vi kan fortsätta träffas om du vill men vi behöver inte göra det så ofta och du måste acceptera att jag kör mitt race också. Sen måste man se till att putta ut tjejen även om det är tårar och gråt och hon säger att hon ångrar sig. Fine visst hon kanske ångrar sig i några veckor eller månader men sen boom så kommer samma snack igen.

Mange försökte göra detta i helgen men det vart tårar och jag ångrar mig samtal från hans tjej och givetvis så har han det svårt att vara hård. Så vår lilla fotbolls resa kommer som en skänk från ovan. Några dagar ifrån hans velande tjej och så kan vi peppa honom att vara stark och putta ut henne så hon får sina egna vingar. Först när hon har egna vingar då kan det bli balans i relationen och då kan det bli bra.

3 dagar kvar så drar vi!

/D

1 comment:

Anonymous said...

du skulle nog valt en bättre motivationscoach än mongo-slappröv-mange om det är inom området "peppa och var hård mot tjejen" som ni ska uppnå mål...

till och med martin hade nog varit ett bättre val. jag menar, se på honom--inga tjejer, han håller emot och är hård som fan mot dem!