Thursday, September 04, 2008

Kan det bli bättre?

Ibland känns det som allt bra redan är gjort här i världen, grekerna uppfann analsex, pizzan uppfanns i Nepal på 1600 talet, alla bra filmer är gjorda alla feta album är släppta. Varje dag så vaknar vi upp till en lite gråa och tristare värld utan några som helt överraskningar. Allt är en lång innerlig vandring och väntan på döden.

Tills nu!

Ladies and Gentlemen: I give you WakeNbacon.

Alla har vi någon gång somnat vaknat upp brevid ett riktigt svin, det är tämligen obehagligt men kom inte och säg att ni inte hade tyckt det var rofullt att ha detta lilla gristryna som tittade på er samtidigt som dom små röda siffrorna upplyste er om att nu är ni sen.Panik panik sen till jobbet igen. Hur skall man hinna med frukost tänker du samtidigt som du frenetiskt ombesörjer dina morgonsysslor (morgononani)men så ser du hur en liten lucka öppnar sig på din lilla svintryneväckarklocka.Ja då minns du att detta är ingen vanlig väckarklocka utan en WakeNBacon och du hade natten innan laddat den full med bacon som nu är färdga att föräras. Krispiga mumsiga bacon. Frukost på sängen ja tack!Snart i en affär nära dig.

Äntligen finns det en anledning att gå upp ur sängen på mornarna igen!

/D

3 comments:

Jo tjena said...

Haha det skulle fan vara värt att börja äta kött igen om jag hade en sådan :D

rewdboy said...

haha! steker den ägg åxå så tar jag fan en sån direkt!

Digidiva said...

HAHAHAHA! Hur är det möjligt att vi varit tvungna att vänta så länge på en så självklar idé som väckning+frukost på sängen i kombination?? :-D