Sunday, December 02, 2007

En skön vecka!

Så var söndagen här och det börjar bli dags att stänga den här veckan. Den här veckan har varit som ett herpes sår på läppen dagen innan du skall träffa världens vackraste tjej, typ jävligt irriterande.

Det började med inbrottsförsöket i butiken ett jävla massa meck med det. Sen kom då alla papper från Tingsrätten och så har jag skrivit brev jagat advokater, fett med okul.

Så kom då fredagen och jag begav mig hem till min blygsamma boning. Som den rena och ordningsamma människa jag är så noterade jag att diskmaskinen började närma sig full och var odiskad. Jag fyllde på med lite ytterligare prylar och noterade fan vad smutsigt allt var. Så fick jag en snilleblixt! Om jag utöver diskmaskinstabletterna skulle ta och spruta över lite vanlig hederlig diskmedel. Smart som fan liksom, nu skulle det bli ultra rent! Så jag sprutade rätt så mycket diskmedel över all disk satte på diskmaskinen och gick och satte mig i soffan.

Efter ett tag så noterade jag att det där med diskmedel i maskinen var en obra ide. Det blev massa skum, skum som läkte ut ur maskinen och ut över hela köksgolvet. Hade man varit på ibiza och på ett foam party så hade mitt köksgolv varit coolaste stället. Drabbades jag av panik? Nej jag intog min bästa zenmunk poose och stängde av maskinen och gick och satte mig i soffan. Nu är det så här att även om Dante är fotomodellssnygg och med lätthet kunnat leva på sitt utseende utan att använda min hjärna så är jag trots allt en väldigt bildad man, ja rent av intelligent. Jag erinrade mig en lektion från skolan om att vatten dunstar bort varpå jag inte såg något behov att torka bort allt skummet och vatten från köksgolvet. Jag menar vattnet skulle ju endå dunsta bort snart.

Enter tjejen. Hon är varken smart eller har lugnet av en Zen-Munk. Hon blev hetsig som fan. Började skrika på mig att man måste torka upp vattnet och jada jada. Jag kastade lite handukar på golvet och hjälpte till aktivt och med en stor entusiasm. Jag var så uppe i allt torkande att jag nog glömde att säga till tjejen varför diskmaskinen läkte hon satt där och pillade och rensade för och avlopp tills hon vart nöjd och glad och satte på dismaskinen igen endast för att se diskmaskinen svämma över igen. Nu lyfte jag fram att det nog kan bero på att jag sprutade på lite diskmedel. Då vart hon arg på mig. Jag som bara försökte försäkra mig om att disken skulle bli ren. Snopet.

Efter ha sköljt av allt diskmedel så funkade diskmaskinen igen.

I övrigt så har det varit en bra vecka!

/D

6 comments:

tjejen said...

snarare så här:

"din jävla idiot, har du hällt handdiskmedel i diskmaskinen? varenda 12-åring utan förståndshandikapp vet ju att det sabbar diskmaskinen." 80 tömningar senare gick det att använda diskmaskinen igen.

Sus said...

HAHHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAAAA!!!!!

Therrorese said...

Ahahahahahahahahahahahahaahah! Dante....det är tur att du är fotomodellsnygg ;)

Syra said...

jösses... vart fan är tacksamheten för att du lite snällt försökte hjälpa henne med hennes plikter?!? ett lite tillrättavisande "hörrödu, det där var inte så bra" och en puss på kinden hade varit mer passande.

min f.d. blivande svärmor (nej hon är inte död, det var jag som dumpades eftersom jag är en gris) gjorde en liknande grej. hon fyllde på tvättmaskinen med diskmedel och gick sedan upp på övervåningen. tror hon upptäckte sitt misstag när skummet nått upp till köket. själva tvätten kanske inte blev så bra, men trappan blev ren i alla fall.

Blingbling said...

Men guuuuud. Danne, hur tänkte du? HAHAHHAHAHHA!

/Blingen

Anette said...

Dante, du är ju bara för underbar!! Lova att aldrig bli vuxen..hahahaha :)