Monday, October 30, 2006

Tack Stockholm!

Måndag igen oj oj oj vad jag längtat...

Well det var en bra avslut på förra veckan. På torsdagen så åkte jag ju upp till Stockholm för att se på boll. Jag skall inte orda så mycket om själva matchen mer än att vi åkte på stortorsk och att jag aldrig har sätt så många poliser i samband med match. Tyvärr så var farbror blå inte alls sugen på att släppa oss blåvita ut på stan utan vi fick stå utan för råsunda omringade i 1,5 timmar. När dom äntligen började slussa ut oss så satte dom oss på bussar till Älvsjö. Lite små jobbigt för mig som skulle inte till stan och festa.

Hur som hur så tog jag mig in till stan för att träffa MrA. Det var riktigt riktigt kul att se honom igen! Vi började med några drinkar på Riche där vi diskuterade för och nackdelarna med att vara singel, mer om det senare. Vi drog därefter vidare till East och när dom släckte ner så gick vi över till solidaritet där vi hängde tills dom stängde.

Självklart gläds jag över mina polares framgång men när jag jag fick reda på att MrM var the big cheese på solidaritet så blev jag mäkta avis. Fan en del går omkring i gubbkostymer på jobbet och snackar säljstrategier och en del står och roddar med VIP listor för en hipp krog.

Ibland är ödet ett hån!

I övrigt så diskuterade MrA och jag nackdelen kontra fördelen med att bli singel igen. MrA som är nysingel sedan ett halvår tillbaka var ju så där charmigt negativ. Jag är fortfarande dock väldigt positivt! Jag räknar kallt med att det finns en plats på singelscenen för mig, en 33 årig farbror med vita hårstrån, hår på tårna, ölmage och vars enda intresse är att gå bå boll dricka öl och vara allmänt slö och O-charmig. Kan bli bra det här! Så lugn och fina nu! Ställ er alla på ett rakt led och inga knuffningar i kön så kommer jag snart intervjua er alla för postionen som Dantes sämre hälft.

I övrigt så kom vi fram till att en nackdel med singellivet är att man blir så jäkla dålig i sängen. När män sexar på fyllan så finns det två problem
1. Vinballe dvs dicken blir lika slak som om man lämnat en fransk baquet i ett vinglas över en natt
2. Du är hård som ett hus men du kommer aldrig

Under våra singeldagar så led både MrA och jag av syndromet 2.

Det kanske kan låta som ett lyxproblem. Det är det inte. Tänk dig scenariot du är aspackad och du vill bara sova. Visst lite in and out på 3-4 minuter är okej och kanske rent av skönt ibland. Men att likt en jävla maskin behöva köra fram och tillbaka i 15-30 minuter för att liksom situationen kräver att man skall komma, ja det är för jävla jobbigt.

Det fanns två vägar att gå för att snabbt få somna, ett var att fejk spruta i kondomen, ett litet filmstön, dra ut rulla av kondomen spolar ner din i toaletten, somna! Dock krävdes detta lite teknik varpå fyllan ofta ställde till det. Nä då blev det istället att vi uppsökte ett mentalt stadie där vi liksom åkallade alla gudar och demoner så att vi skulle komma så fort som möjligt (allt under 10 minuter var en välsignelse från gud).

Well man kanske lyckades bemästra detta och allt var well and good, tills man träffade sin kärlek och sin tjej. Helt plötsligt så skulle man ha sex nykter och så skulle massa känslor vara med i bilden och då satt den där inövade mantran från i förr att komma så snabbt som möjligt i ryggmargen. Avsaknaden av sprit gör ju att känslan ökar och så hepp kommer man typ 1-2 minuter. Vilket är föga populärt. Hence singellivet har gjort än dålig i sängen.

Givetvis så lider jag ej av ovan problem utan det är bara MrA.

MrA konstaterade också att han nu efter x år lyckas bli bra i sängen igen ungefär lagom tills han blev dumpad och numera så är han tillbaka på ruta 1 dvs sex på fyllan där han glömt bort hur man skall göra för att komma med sprit i kroppen vilket gör att han är 30 minuter + mannen numera.

Tjejer ni som vill ha MrA nummer hör av er till mig!

/D

5 comments:

Puman said...

Haha, (som singel)får hänge sig åt fullkomlig egocentrism dvs
JAG. JAG. JAG. MrA behöver inte tillse någon annans behov, Han får vältra sig i egenvilja och omedelbart tillfredsställa varje litet behov som dyker upp!
BTW Solidaritet är bästa klubben Dante! :)

Tone said...

va, jag fattar inte..är du också singel eller?!

tjejen said...

yes, tjejer! de är singlar. men det är Mr F ni vill gå ner på, jag lovar.

dante ska först jogga sig i form med mig.

Dante said...

Puman!
MrA är orolig att ryktet sprider sig att han är sunkig och självisk i sängen. Han har en fasad att upprätthålla säger han ;-)

Tone- Helt chockerande detta! Tjejen har uppenbarligen blivit galen. Hon inser inte vilken guldklimp till kille hon går miste om ;-)

Tjejen - Alltså vi har snackat om det här. Ditt jobb är att hausa mig! Om du inte hausar mig så kommer du ju bli stuck med mig länge till ju. Min förra tjej var snällare hon skrev ett diplom! Det tycker jag du skall göra också. ;-)

/D

Tone said...

jag blev inte mindre förvirrad av de här svaren...! haha