Tuesday, October 03, 2006

I am still me!

Så var jag då tillbaka i gruvan igen.

Jag nu outa vilken avskyvärd människa jag är väl medveten om att allas er bild av mig som den störtsköna och härliga grabb kommer att försvinna.

Idag har jag inte ätit något kött, I repeat jag har ej ätit något kött! Ja det är både tragiskt och jag inser att jag härmed är slut som artist och att all min credability är förbrukad.

Lets gå över till mitt försvarstal.

På mitt jobb så finns det vegetarianer som av någon helt bizzar anledning inte tycker det är okej att 5 dagar i veckan år ut och år in följa med oss andra till köttställen där dom tvingas sitta och suga på ett svettigt salladsblad från i förra veckan. Det har lyfts fram synpunkter att även vi andra och kanske fram allt yours truly skall följa med dom till sådana där vegetarian ställen.

Så idag med kraftiga sviter av helgtrötthet så hade jag ej fantasi nog att komma på någon ursäkt varför jag ej kunde gå med dom och äta på vego place, så innan jag visste ordet av så satt jag på Andlöst och åt vegetarisk, en vegetarisk buffe.... ja jösses!

Well säger ni, Dante bit ihop och spara dig till middagen då du surely kan mumsa kött. Ja så tänkte jag med och efter jag checkat in på hotellet så gick jag med lätt skakig bambiben till restaurangen för att beställa in en pasta carbonara, dock var den slut och det enda dom hade var en vegetarisk pasta. Jag var så orklös så svag så jag tog den.

För att ytterligare påvisa mitt förfall som människa så har låten Sjumilakliv med Martin Stenmark fastnat på min hjärna. Alltså jag killen som har svart bälte i cool musik och tar the fucking pepsi challenge mot vem som helst när det gäller att snacka credy musik.

Så vi lägger ihop, vegetarisk en hel dag + martin stenmark och jag misstänker att domen mot mig blir hård.

Dock så vill jag passa på att lyfta fram lite positiva saker med mig själv. Jag är fortsatt lika egoistisk och otrevlig som jag alltid varit. Jag gick upp tidigt i lördags för att åka till Helsingborg och se på boll. Väl i HBG så blev jag väldigt snabbt en sån där person som kl 12 am sitter snorfull på en uteservering, alltid lika kul omgiven av barnfamiljer och helgflanerare.

I söndags så såg jag på film och spelade poker och gjorde inte någon som helst nytta för någon.

Så jag vidhåller jag må ha haft min svacka igår men jag är fortfarande samma underbart charmiga enkelspåriga Dante.

/D

4 comments:

tone said...

Var på Andlöst förra veckan (nej, är inte vegetarian) och måste säga att det finns bettre vegetariska restauranger...i fall du skall visa dig svag igen menar jag..! och det lär hända..!

http://mittlivjustnuietnotskal.blogg.se/

Anette said...

Välkommen i gänget. Jag har haft den låten i huvudet i snart en vecka. Den fastnar som ett jäkla tuggummi. Och sitter benhårt. Bara så du är beredd på det ;)

Tone said...

blir lite orolig för dig, dante...va är det nästa lixom..? vart är din manlighet på¨väg..?

Dante said...

tone - Moi svag? will never happen!

Danke för bloggen

Anette- Vet du förresten vem som skrivit låten stenmark ylar. Jo den där liraren i killinggänget jonas inde. Den liraren har ju brottas lite med dom mörka sidorna ett tag.

Tone- nästa steg för mig är att sitta ner när jag kissar och ersätta mina tatueringar med motiv av blommor.

Att åldras är trasigt. Och ja jag vet att du tror att det inte kommer hända dig. Men watch your back jack ;-)