Thursday, October 19, 2006

Hilf bitte

Tjejer gillar ju farliga och spännande killar skumt nog. Eftersom jag är typ lika spännande och farlig som ett spädbarn som sover så får jag ju ta till andra knep nämligen tatuera mig alltid är det någon dum jäkel som får för sig att bakom gubbchinosen och bottomdown skjortan vistas en farlig och spännande typ.

Nåväl efter en ovanligt *host* torr period men noll kärlek och en begynnande åldersnojja så skaffade jag min första tatuering 26 år gammal. Tatueringar är ju något man skall tänka till på en del så det gjorde naturligtvis inte jag och satte en på bröstet när jag var aspackade och festade i Köpenhamn.Min andra tatuering tog jag 12/9 2001 dvs en dag efter 9/11. Denna gången hade jag tänkt till länge och väl. Spenderat timmar (nåja) på biblioteket för att hitta den där perfekta bilden som var liksom mig. Jag hittade en soft bild som var på en kruka någon lirare hittade i Machu Picchu. Tid bokades på house of pain, well in advance sen så glömdes ärendet bort.

på morgonen den 12/9 när jag sitter på jobbet så piper det till i min telefon att jag har tatuteringstid. Det vart lite småstressat eftersom jag samma eftermiddag skulle flyga till London för att jobba några dagar. Men men det var ju bara att glida från jobbet tidigare och med portfölj och kostym ta sig till söder för att så vackert bli tatuerad.

Allt gick ju bra och den blev grymt snygg! Sen att tatueringen blödde som fan och att min vita jobbskjorta vart helt nerblodad vilket ställde till det med en del problem när jag landade på Stanstad. Typ vem är blatten som blöder som en stucken gris. Well han skall vi klä av naken och kolla att han inte är terrorist. Förståeligt med tanke på att det var lite stressad stämning.

Hur som hur så här blev tatueringen.


Nu över till vad jag vill ha hjälp med.

Jag vill nu skaffa mig en ny tatuering. Självklart för att dölja att jag är en gammal tråkig gubbe och lika sexig som en bajamaja dag 3 på Hultsfred.

Problemet är ju att tatueringar dvs det stackars verktyg jag har för att verka spännande inte syns när jag har kläder på mig. Utan syns ju först när jag står och försöker hålla in magen samtidigt som jag har komplex för min minidick. Har jag kommit så långt så är ju allt safe and sound. Det är nästan så att tatueringen kan få motsats effekt eftersom tjejen som är där obvisoly tänder på farbröder och nu får en chock och inser att hon skulle gått hem med den där ekonomkonsulten i älgslips i stället.

För att undvika detta problem så är ju lösningen en tatuering på facet. Dock är jag för feg för det.

Jag ser två alternativ.
1. Bygga på den tatueringen jag har på vänstra bröstet (som är en maorisk fiskekrok)
2. Sätta en ny tatuering på högra bröstet dock har jag noll koll på vad jag skall ha för motiv. och känner att jag denna gången inte pallar engagera mig lika mycket i det perfekta valet.

Jag kommer beakta alla förslag och givetvis tar jag det bästa förslaget om det så är en reklamslogan för sallad.

Som sagt hilf bitte!

/D

6 comments:

Anonymous said...

hakkors i pannan

Dante said...

Det känns så jävla 30-tal och gjort liksom. Fan lite nytänkande tack!

Tone said...

tjejens namn över hela bröstet! en rejäl kärlekserkläring...haha

Anette said...

Har samma problem som dig. Fast jag ska göra två. Platser är valda, och det ena motivet (ska ha som en stämpel på rumpan där det står "Made in the Philippines" - och ja, jag är tillverkad där) däremot har jag lite svårt att välja motiv två. Har ett antal i tankarna men så fort jag börjar luta åt nåt håll så kommer funderingarna på om det är rätt...hade inte alls samma problem när jag gjorde min första *suck*

Nina said...

Dina tatueringar är faktiskt snygga, men vad skall du ha fler för? Handleden skulle iofs kunna funka, om man vill att de skall synas.

(PS. Botox varar bara i 3-4 månader)

Dante said...

Tone - tja det kanske inte var en så dum ide typ "förlåt för allt" tatuering hade kunna funka.

Net - Var du också full när du tog din första tatuering? hehe förövrigt så ser jag fram emot bilder på dina framtida tatueringar ;-)

Nina - Jag har åldersnojja och behöver göra något så där lite halvomoget för att balansera mitt liv i slips.
Du inser så klart vilket ansvar du har mot J nu. Ger du honom komplimanger över hur ung och cool han är så är allt cool and the gang. Börjar du pika honom för vita hår så lär han dyka upp en vacker dag med en fet drake tatuerad på magen.

You have been warned! ;-)

/D